Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki mit adott enni a babájának...

Ki mit adott enni a babájának elöször?

Figyelt kérdés
És milyen idős volt a kicsi? Tápszeres vagy anya tejes volt?
2021. jún. 4. 06:37
 1/9 anonim ***** válasza:
52%

Anyatejet.

Hozzátápláláskor almát próbáltuk, nem jött be, másnap édesburgonyát, az már bejött. 3 hetes kora óta teljes tápszeres volt, a ht-t 6 hónaposan kezdtük meg.

2021. jún. 4. 06:39
 2/9 anonim ***** válasza:
Mindkettőnek reszelt almát 6 hónaposan, az első ekkor már 2 hónapja csak tápszeres volt, a 2. anyatejes
2021. jún. 4. 06:43
 3/9 anonim ***** válasza:
6 hónaposan kapott először krumplit. 4 hónapos korától tápszeres.
2021. jún. 4. 06:58
 4/9 anonim ***** válasza:

5 hós volt mikor kezdtük a ht-t.

Addig anyatej és tápszer kiegészítés.

Reszeltalmával kezdtük. Nem jött be.

Megpároltam, az ízlett neki.

Onnantól ment mint a karikacsapás. Nagyon jó evő volt. Gyorsan kiváltottunk 1 1 étkezést.

Az ikreknél is 5 hósan kezdtük. Ők teljesen tápszeresek voltak.

Babánt kaptak először (a nővérük szájából nézték ki) náluk se volt semmi gond. Szépen haladtunk a htval

2021. jún. 4. 07:00
 5/9 anonim ***** válasza:

Tápszeres baba, tejpéppel kezdtem, hogy szokja az állagot az íz előtt, majd banánt kapott először.

5 hónaposan kezdtem kb.

2021. jún. 4. 07:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Almalevet kapott először, majd almát, barackot. 6 hósan kezdtük, csak anyatejes volt.
2021. jún. 4. 08:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Anyatejes volt, 4hósan barackkal kezdtük
2021. jún. 4. 08:19
 8/9 anonim ***** válasza:
6hósan édesburi, anyatejes
2021. jún. 4. 08:29
 9/9 anonim ***** válasza:

Anyatejes, 6 honaposan krumplival kezdtem, utana repa, majd sutotok, edesburgonya, brokkoli, ezek utan jott az alma, szilva, korte, majd a csirkehus. Ez amit felsoroltam kb 7.5 honapos koraig tortent. Utana mar szinte minden zoldseget es gyumit adtam fokozatosan, illetve hust is minden felet ami neki ajanlott.

Tojas sargaja 8hosan.

Feherjoghurt 8hosan.

Kasak kb 7 hosan, de csak tejmenteset.

Most 10.5 hos, egyelore sima forralt tejet, csokis, cukros edesseget, fuszereset nem kapott. Egyebkent mondhatni mindent amit mi is eszunk, de kulon keszitem neki a fuszerezes miatt.

2021. jún. 4. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!