Milyen jegy szülöttje a babátok? Milyen a személyisége?

Szintén bak és kisfiú akaratos, rossz alvó, de jó evő, még nem beszél de mindent megért, már most kiharcolja a céljait, könnyen barátkozik, nagyobb gyerekekkel jól kijön, imád "szerelni"
19 hónapos

Skorpió, kislány, 22 hónapos.
Intelligens, akaratos, hisztis. Kedvenc szava a "nem", de a "már csak azért sem" fajta. Pl. ha kérek puszit, nem ad; ha eszébe jut, akkor meg csak úgy, magától adja. Mint egy macska, olyan.
Nagyon pörgős, egész nap talpon van. Izeg-mozog, nem ül meg nyugodtan soha. Enni csak mozogva szeret, a székben ülés untatja. Nagy felfedező, mindent megnéz, kipróbál. Ravasz, bátor. Szereti a saját hangját, rengeteget kiabál, sikít, dumál. Sok figyelmet, odafigyelést igényel. Ha nem vele foglalkozunk, azonnal tesz róla, hogy ő kerüljön a középpontba.
Kedves, barátságos, idegenekkel is könnyen barátkozós. Igazi dumagép. ;) Cseppet sem irigy, szívesen ad bármiből, játékát gond nélkül megosztja másokkal.
Egyébként nem lepett meg egyik tulajdonsága sem, én is skorpió vagyok, tudom, hogy nehéz jegy. "két dudás egy csárdában..."
Kicsit félek, hogy a későbbiekben rengetegszer zördülünk majd össze, éppen azért, mert ennyire egyformák vagyunk.
A második gyerekünk vízöntő lesz. Kíváncsian várom. :)

Bika, 28 hónapos kisfiú.
Nagyon energikus, akaratos. Jó felfogású, ügyes mozgású, "bátor" vagyis inkább veszélyt nem ismerő, mindenre felmászik, csimpaszkodik, fáradhatatlan. Idegenektől fél, nehezen oldódik fel, de ha valakit megkedvelt akkor azzal kedves, szereti "produkálni" magát. Nagyon kedves és hízelgő tud lenni, sokszor ad puszit és gyakran mondja, hogy "szeretlek anya". A "rosszcsontsága" ellenére könnyen levesz mindenkit a lábáról.:)
Köszi mindenkinek a válaszokat!
A lányom 11 hónapos, szűz jegyben született, jellemzően nagyon nyugodt, jó alvó, barátságos,értelmes és szófogadó. (eddig.. :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!