Igen ha láthatóan szenved akkor kell segíteni. De ha nem akkor belefér a 2-3 hét is. 7 ha már ennyire tájékozatlan vagy, legalább ne hangoztasd. Attól hogy nálatok így volt, még nem az van mindenkinél. Meg nem te vagy itt az egyetlen szoptatós anyuka. Úgy vered itt a melled mintha te lennél az atya úr isten
2021. máj. 31. 20:17
12/19 anonim válasza:
Igen? Úgy írjátok a 2-3 hetet mintha az lenne az etalon!
Pedig nagyon nem így van! A legtöbb baba igenis szenved. A gyerekdokink tapasztalt orvos, biztos nem véletlenül mondta, hogy 4 naponta legyen széklet. Mert az az egészséges.
Engem csak ez zavar az egészben. Mintha az én gyerekem lett volna a kivétel. Szerintem ez csúsztatás, félrevezetés. Nagyon ritka az a baba, aki nem kakil 3 hétig. Nagggyyon ritka.
2021. máj. 31. 21:23
13/19 anonim válasza:
🤦🤦🤦
2021. máj. 31. 21:43
14/19 anonim válasza:
Senki nem mondta hogy etalon meg átlagos a 3 hét. Csak annyit mondtunk hogy az is lehet normális. Nálunk pl ht kezdés előtt volt egyszer 2 hét kihagyás és semmi baja nem volt a fiamnak. És nem, nem KELL 4 naponta kakinak lennie.
2021. máj. 31. 22:05
15/19 A kérdező kommentje:
Egy oraja bokaig fosta magat a gyerek ugy hogy csak azt vettuk eszre, hogy szaga van. 😂
2021. máj. 31. 22:41
16/19 anonim válasza:
12es attol hogy felkialtojelezel es hisztizel, meg nincs igazad.
2021. máj. 31. 22:42
17/19 anonim válasza:
16! Ezt mondd meg a gyerekorvosunknak is, aki a fejét fogta, amikor a gyerek 5 napig nem kakilt!
Azt mondta, ezt nem szabad hagyni, nem tesz jót.
Biztos kiszúrásból mondta. Ja,nem...
2021. jún. 1. 07:08
18/19 anonim válasza:
Mi nem tehetünk róla hogy a gyerekorvosod nincs tisztában a legújabb kutatási eredményekkel. Sajnos sokan téves infókat kapnak az ilyenek miatt. Ilyen pl a 4 hós ht kezdés tápszeres gyereknek meg az 1 év utáni allergén bevezetés, kuki bőrének lerántása..... sorolhatnám estig. A mi orvosunk is egy ilyen őskövület. Még jó hogy a védőnő nem, meg én is tájékozódtam nem pedig mindent elhittem neki
2021. jún. 1. 07:14
19/19 anonim válasza:
17te tenyleg azt hiszed,ti vagytok a vilag kozepe 😅😅😅 ajanlom, kezdj valtoztatni a hangnemeden ha valo eletben is ilyen csokonyos agressziv kis mocsing vagy, mert nagy problemaid lesznek szocializacio teren...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!