Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mandarint miként lehet adni 6...

Mandarint miként lehet adni 6 hós babának?

Figyelt kérdés
2008. dec. 7. 15:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy a citrus féléket csak 1 éves kor felett lehet adni.
2008. dec. 7. 15:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Adhatsz neki mandarint. Én úgy szoktam hogy kifacsarom a levét.
2008. dec. 7. 18:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Azt mondják 1 éves korig ne adjunk citrusfélét.Ha azt nem is várod meg,azért 6 hós babának picit korai.Én várnék amíg legalább 9-10 hós lesz.2 gyerekes anyuka
2008. dec. 7. 19:08
 4/6 anonim ***** válasza:
6 hós a kisfiam én a brendonba vettem olya hálót ami direkt gyüminek készült abba be rakod és szopogatja a levét.de otthon is megtudod csinálni.nagyon sűrű függönyanyagba(kicsi darabba)belerakod a gerezdeket utánna le gumizod oda adod neki ő meg harapdálja a kis inyével(fogával)és közben jön a leve.én adom neki nem alergiás.remélem segitettem
2008. dec. 7. 23:11
 5/6 A kérdező kommentje:
Nekem a védönő mondta,hogy adhatok mandarint 6 hós.babának.
2008. dec. 8. 14:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Van aki azt mondja narancslevel leheet kezdeni a hozzataplalast, mas nem ajanlja 8-12 hos korig. A lenyeg szerintem hogy eloszor csak egy kiskanalnyi kifacsart levet kell adni, figyelni megzavarja a gyomrat, lesze kiutese(allitolag a citrusok enyhen allergenek), ha minden rendben akkor lehet tobbet is. Az en leanyom 6,5 hos, epp ma ettunk mandarint ,en elharaptam a gerezdet es odanyujtottam neki, eloszor csak megnyalogata, aztan befalta es szoppogatta mind a cumit(nem adtam a szajaba, en tartottam o meg szopogatta) Nagyon izlett neki holnap megprobalom kifacsarni es ugy adni a levet, citrusfacsaron ,es utana atszurom hogy nagyobb darabok ne legyenek
2008. dec. 8. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!