Ki hogyan ünnepelte az egy éves gyereke szülinapját? 0
az én gyerekem majd októberben tölti.
problémám az h családi körben nem szeretnénk itthon megtartani.
egy éves gyereknek hárman hová lenne érdemes elmenünk amit ő is élvezne?
Én strandra vittem,mert jó idő volt,nyári gyerek.Ha mindenképpen akartok valahová menni egynek nem rossz.Kiteszel egy kis plédet és elmászkál az árnyékban,ha melege van beviheted egy kicsit a baba pancsiba,általában vannak egy páran ott,neki is élmény más babákat látni,kicsit kiszakadni a megszokottból.. :D
Állatkert sem rossz,de nem sokáig élvezik még.Meg tudod mutogatni neki a dolgokat és ami ismerős a mese könyvekből vagy a mesélésből (farkas,malac,tigris,maci..) azokat ha mondod neki,hogy micsoda fel fogja ismerni :)
De elfoglaltságnak ez is jó.
A budapesti tropicarium is egy jó élmény,ott viszont ha szereti a halakat azt sokat láthat. :D
Mást így nem nagyon tudok gyerek barát számára is élvezhető programnak.Parkba/ligetbe/szabadba azért (SZERINTEM) az ember alapvetően is jár így annyira az nem izgalmas,de ha mégsem ki is lehet ülni valahová tortázni & bográcsozni.
Tőletek függ ez a szülinapos dolog.Még inkább ti fogjátok élvezni.Ő csak annyit fog felfogni belőle,hogy kap egy kis édességet/gyümölcstortát és az finom,ti meg nagyon örültök körülötte.Akár simán otthon is meg lehet tartani minden felhajtás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!