Melyik a jobb nagyobb (2-3 éves) gyereknek? Sportbabakocsi vagy esernyőre csukható? Tapasztalatok?
Nekünk is "nagy batár kerekű":)))kocsink volt,nagyon szerettem,de most már 1,5éves a gyerekem,eladtuk.Vettünk esernyőkocsit,könnyű,kicsi,tök jó-most nyáron!De télen belefagy szegény gyerek akármilyen vastag overállt adok rá,ő csak ott ül,nem mozog,de ilyen vastagon már bele sem férne....stb.inkább vettem sport kocsit,azt még le is fektethetem,ha esetleg elalszik és mégis védettebb benne a gyerek,nem batár kerekű,de nem kicsi,tudom tolni hóban is ha kell.Én azt mondom sportkocsit vegyél,esernyő az nyári-ugorjunk el a picra kocsi,csomitartóba be-ki,20 percre bele a gyereket,aztán ennyi.Persze aki buszozik annak ez a könnyebb,azt is teljesen megértem!
Plusz sportkocsinak ált. van alul bevásárló kosara,amibe azért pakolhatsz bőven,míg az esernyősbe csak egy kifli fér bele vagy nincs is.
A sportbabakocsikon belül kétféle van, az esernyőre csukható és a lapra csukható. Mindenképpen olyat vegyél, ami 20 kg-ig jó, könnyű, bolygósitható a kereke, télire van hozzá lábzsák, és minél jobban dönthető. Mi a 3 gyerekkel kipróbáltunk többet is. Legutóbb, fél éve, egy Metro nevű babakocsit vettünk. A felsoroltakat mind tudja és nagyon bevált. Ahol vettük, ott vannak olcsóbb és drágább darabok is, érdemes benézned, mert ha ennyi kérdésed van, ott elmondják mi neked a legjobb. Nekünk ilyen van:
ernyőkocsira szavazok én is.
télen jól beöltöztetve, alá egy vastag pléd, és még betakarva is- nem hiszem hogy fázik. Viszont neked sokkal egyszerűbb dolgod lesz egy ilyen kiskocsival, ezt hidd el! :-)
De te tudod!
OFF: A lányom másfél éves, de már mindenki megszól a környéken, hogy minek már az a babakocsi. Jövőre szerintem meg is fognak dobálni érte.
Esernyős kocsi a jó sztem, de én jövő nyárra már egy tolható bababiciklit fogok venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!