Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik a jobb nagyobb (2-3...

Melyik a jobb nagyobb (2-3 éves) gyereknek? Sportbabakocsi vagy esernyőre csukható? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2010. aug. 24. 12:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekem is az volt a gondom az első kocsival, hogy folyton kiesett a kereke. Egy éves volt a fiam, amikor lecseréltem a babakocsit. Én az Espiro Active-ot választottam, mert árban jó volt, könnyű, 20kg-ig bírja és esernyőre csukható. Azóta sem bántam meg a döntésemet. Télen is használtuk. Valóban nem olyan vastag a lábzsákja, de nem jelentett gondot. Rajta volt a téli kabát, egy bundás kantáros nadrág (alatta harisnya) és egy bundás cipőcske. Egyszer sem fázott meg a fiam, még náthás sem volt, pedig minden nap kivittem egy hosszabb sétára. Nekem mondjuk fontos szempont volt, hogy beférjen a kocsi csomagtartójába, de adott esetben fel tudjak szállni vele a villamosra, trolira is. Annyi hátránya van egy lapra csukható sport babakocsihoz képest, hogy nincs tálca elől a gyereknél, nem átfordítható a tolókar és kisebb a pakoló rekesz alul. Neked kell igazából tudni, hogy mik azok a tulajdonságok, amikkel rendelkezni kell a kocsinak.
2010. aug. 26. 16:26
 12/16 anonim ***** válasza:

Nekünk is "nagy batár kerekű":)))kocsink volt,nagyon szerettem,de most már 1,5éves a gyerekem,eladtuk.Vettünk esernyőkocsit,könnyű,kicsi,tök jó-most nyáron!De télen belefagy szegény gyerek akármilyen vastag overállt adok rá,ő csak ott ül,nem mozog,de ilyen vastagon már bele sem férne....stb.inkább vettem sport kocsit,azt még le is fektethetem,ha esetleg elalszik és mégis védettebb benne a gyerek,nem batár kerekű,de nem kicsi,tudom tolni hóban is ha kell.Én azt mondom sportkocsit vegyél,esernyő az nyári-ugorjunk el a picra kocsi,csomitartóba be-ki,20 percre bele a gyereket,aztán ennyi.Persze aki buszozik annak ez a könnyebb,azt is teljesen megértem!

Plusz sportkocsinak ált. van alul bevásárló kosara,amibe azért pakolhatsz bőven,míg az esernyősbe csak egy kifli fér bele vagy nincs is.

2010. aug. 26. 18:13
 13/16 anonim válasza:

A sportbabakocsikon belül kétféle van, az esernyőre csukható és a lapra csukható. Mindenképpen olyat vegyél, ami 20 kg-ig jó, könnyű, bolygósitható a kereke, télire van hozzá lábzsák, és minél jobban dönthető. Mi a 3 gyerekkel kipróbáltunk többet is. Legutóbb, fél éve, egy Metro nevű babakocsit vettünk. A felsoroltakat mind tudja és nagyon bevált. Ahol vettük, ott vannak olcsóbb és drágább darabok is, érdemes benézned, mert ha ennyi kérdésed van, ott elmondják mi neked a legjobb. Nekünk ilyen van:

[link]

2010. aug. 26. 18:42
 14/16 anonim ***** válasza:
Mindenképpen az esernyőkocsi.Az én lányom 8-hós kora óta ezt használta még télen is.Jól felöltöztettem betakartam semmi gond nem volt vele.A sportkocsiba nem is maradt meg.
2010. aug. 26. 19:06
 15/16 anonim ***** válasza:

ernyőkocsira szavazok én is.

télen jól beöltöztetve, alá egy vastag pléd, és még betakarva is- nem hiszem hogy fázik. Viszont neked sokkal egyszerűbb dolgod lesz egy ilyen kiskocsival, ezt hidd el! :-)

De te tudod!

2010. aug. 27. 09:49
 16/16 anonim ***** válasza:

OFF: A lányom másfél éves, de már mindenki megszól a környéken, hogy minek már az a babakocsi. Jövőre szerintem meg is fognak dobálni érte.

Esernyős kocsi a jó sztem, de én jövő nyárra már egy tolható bababiciklit fogok venni.

2010. aug. 27. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!