Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy tetszik a kovetkezo nev?

Hogy tetszik a kovetkezo nev?

Figyelt kérdés

Szokjatok, mert hamarosan az Evolet-ek orszaga leszunk, Hodi Pamela megszult!:)

Szoval adnad v nem?

2021. máj. 19. 22:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mi?
2021. máj. 20. 12:13
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy.Nem tetszik.
2021. máj. 20. 14:49
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem tetszik, de lehet csak azért mert nagyon szokatlan.

Attól függetlenül nem mondanám ronda névnek.

2021. máj. 20. 19:34
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ugy hangzik mintha egy terhesvitamin lenne lehet mert hasonlit az Elevitre?😄
2021. máj. 21. 08:47
 15/18 anonim ***** válasza:
Evoként becézve szép, de nem szeretem az olyan neveket, amikről még szinte soha senki nem hallott és mindenki valami másra asszociál, autómárkára, terhesvitaminra stb. Szegény gyerekeket miért kell ilyen nevekkel szivatni. Az ilyen szülők ezt is csak arra használják, hogy valamivel kitűnjenek, extrák legyenek. Ezért ad mindegyik celeb hülyébbnél hülyébb neveket a gyereküknek, a pórnép meg persze követi a példát.
2021. máj. 22. 15:56
 16/18 A kérdező kommentje:
Igen ez a legbosszantóbb, egy adja és mivel "menő", sokan fogják követni.
2021. máj. 22. 20:37
 17/18 anonim ***** válasza:
Az Olívia név az menő, én is remélem, úgy fogják hívni, és akkor az Evolet felfogható vezetéknévnek; mintha azt a nevet csak örökölte volna, nem választották volna neki. Az Olívia az csodaszép, az én is szívesen lennék.
2021. jún. 8. 09:17
 18/18 anonim ***** válasza:
Átfogalmazom kedvesebbre a kommentemet és szerintem töröltetem (17.vagyok; ma 09:05) Szóval, szerintem az Evolet nem is igazán hangzik névnek, inkább olyan, mint valami edény. Hangzásra nem is tudom egyből eldönteni, hogy inkább fiúnévnek, vagy lánynévnek szánhatták, ha már név. (Meg még 18. komment (09:17) is az enyém, az meg pedig egy nagyon kedves komment.
2021. jún. 8. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!