Anyukák, babátok mikorra nőtte ki a hasfájást? És hogy bírtátok vele az éjszakázást? Mire kibüfizi magát, szinte megint éhes lesz?
szia!3 hósan-mintha elvágták volna.
elötte hiába kapott bármit rá
nekünk az infacol van,de az sem igazá vált be,mert az meg meghajtja és egész éjjel ordít:(
annyira nem vészes,de mégis fársztó hosszútávon:(
Nálunk 2 hónapig tartott a kemény pocakfájás, plusz összekeverte a nappalt az éjszakával. Szóval elég nehéz volt. Aztán 2 hónaposan mintha őt is elvágták volna, eltűnt a pocakfájás. Igaz én arra fogtam, hogy nekem alig volt tejem, 2 hóra elapadtam és átálltunk teljesen tápszerre. Én is sokkal nyugodtabb lettem, mert beletörődtem hogy nem megy. És ezzel bizony ő is megnyugodott.
A büfiztetéssel nálunk sem volt gond, arról én se tudok nyilatkozni.
Egyébként az infactolt kapta ő is, de hát szerintem nem sokat ért. Ment a pocimasszír, meg a kézben riszálás.
Ja van egy osztrákoknál kapható kúp, pocakfájásra van. Az jó volt.
A kiságyundor nálunk is meg volt egy időben. Az majd elmúlik. De próbálkozni kell, mert ha feladod és csak magatok közt altatod, akkor tényleg odaszokik és a kiságyba szokatás nem lesz könnyű. Iszonyat, hogy milyen rafkósak tudnak már lenni pár hetesen. Az én fiam is kitanulta, hogy ha úgy sír, mint mikor fáj a pocak, akkor kikapkodjuk. Mire rájöttem... :D
Amit még esetleg a könnyebb kiságyba szokatásért tehetsz, hogy a kis birodalámt biztonságosabbá teszed. Úgy értem, hogy neki a pocid, vagy most a karjaitok biztonságot jelentenek. Szorosan van. Én a kságyba betettem a szopipárnát, így kevesebb helye lett, épp amire szüksége volt. A nagy tér megriasztja. Nagyon sok kisbaba emiatt nem szereti a kiságyat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!