Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak az anyáknak kell odafigye...

Csak az anyáknak kell odafigyelni az apákra?

Figyelt kérdés
Ezzel arra célzok,hogy mindig csak arról lehet olvasni,hogy nagyon oda kell figyelni az apára nehogy elhanyagolva érezze magát.Ne érezze azt,hogy csak a baba számít.De mi van akkor ha ez fordítva van?Én eddig mindig próbáltam úgy csinálni ha a babánk aludt,akkor próbáltam a férjemre odafigyelni.Beszélgettünk,megmasszíroztam,kényeztettem.Na de visszafelé?Már az sem érdekli ha megcsinálom a hajam,hogy ne csak mindig összefogva legyen,ha elmegyünk próbálok csinosan öltözni,de semmi.2,5 hónapja szültem és csak kb.3 kiló felesleg van rajtam.Csak a babánk a fontos.Ne értsetek félre én ennek nagyon örülök hogy ennyire imádja, féltékeny sem vagyok és imádom a kisfiamat.Csak én is vágynék egy kis törődésre nem csak akkor amikor szexelni szeretne.ÖNZŐ VAGYOK?
2008. dec. 7. 10:31
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy önző!Ez teljesen természetes.Csak benned egy kicsit hamarabb kialakult,mint a nagy átlagban.olyan fél éves szokott lenni a baba,amikor a legtöbben elérkezünk,ahhoz a ponthoz,h már nem csak ő létezik.(Főként a szoptató anyukák.)Szerintem a férjed,most nem a nőt,hanem z anyát látja benned.Hagyj neki egy kis időt,esetleg beszélgess erről vele.Nem hiszem,h kevésbé szeretne,mint a gyermek előtt,csak neki is tanulni kell az Apa szerepet.2,5 hónap nagyon kevés idő még.
2008. dec. 7. 10:49
 2/2 anonim ***** válasza:

szia

ugyanez van nálunk is :) 8 hetes a kisfiam.

én hulla fáradtan is megmaszírkáztam a férjemet, igyekeztem a háztartásban is szupernő lenni, ő meg csak a kicsit dédelgette, nekem max egy puszi jutott per nap.

aztán kiborult a bili és egy fél éjszakán át magyaráztam neki a kínomat... nem volt egyszerű, de most próbál figyelmesebb lenni velem. mert nem csak anyák, nők is vagyunk... beszélj vele!!!

2008. dec. 7. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!