Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen gyümölcs italokkal...

Milyen gyümölcs italokkal kezdjem a baba hozzátáplálását? Egyáltalán mivel kezdjem?

Figyelt kérdés

4 hónapos a babám

Ha szorítok gyümölcslevet azt fel kell főznöm vagy frissen odaadhatom?

Vagy sárgarépa levet ha készítek fel kellene főzzem vagy frissen kiszorítva adhatom a levét?

2021. máj. 18. 13:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
47%
Így is lehet nézni, meg úgy is, hogy ha 10-ből 9 embernek nem tetszik a stílusod írásban, akkor lehet, hogy azért célszerű elgondolkodni rajta, hogy valamit finomíts. (Nem kötelező persze, én sem mindig szoktam, de olyankor pont le is tojom ha lepontoznak.) Ha nem is durva az ácsi, de határozottan kioktatóan cseng. Én nem pontoztam itt senkit, de megértem, hogy mi nem tetszett nekik. Ettől még nem gondolom, hogy nagy gond lenne a lelkivilágommal, vagy akár a téged lepontozókéval. Megnyilvánul az sok más helyzetben, például ha nem azt írja az ember, amit hallani szeretnének.
2021. jún. 5. 11:24
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
Ja, letojom ám, csak kíváncsi voltam, ugyan mi nem tetszik méllyen tisztelt gyk népének és gondoltam megosztom a gondolatomat, hogy ha már egy ácsi is baj, akkor ott hiperérzékenység van. Méghogy kioktató, jót röhögtem, kössz. 🤣
2021. jún. 5. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!