Kedves Anyukák és Apukák! 11 hónapos babámmal játszanék valami újat, ötletek? Tippek?
De... nem tudjuk eddig miket játszottatok, honnan tudjuk mi az új?
Na mindegy, ez függ attól is, hogy hol tart mozgásfejlődésben. Nálunk a legmenőbb a fogócska (már szaladt akkor) illetve a bújócska, meg a hintázás, a virágszedés, könyvek lapozgatása, karikás játék, lovacskázás a hasunkon, a férjem hasának csapkodása, mindenen való átmászás, a lépcsőzés gyakorlása, táncolás.
Igazad van :) :)
- dobozból ki, dobozba be pakolás,
- puha építőkocka (lerombolása főleg)
- mesekönyv nézegetés
- kukucsjáték
- labda gurigatás
- hintázás (adamo)
- szappanbuborék fújás
Rámol, rendezkedik sokat, hogy nem unja...
Vannak fából készült hangszerei, de nem érdeklik nagyon, zeneszerző nem lesz sztem :) :)
Nem tudom hogy hívják, az a rúd, amire karikákat lehet tenni, pont akkortájt kezdte érdekelni, de eleinte úgy, hogy én tartottam a karikát és ő lenyomta a kezemet hogy rámenjen a rúdra.
Milyen hangszerei vannak? Nálunk a fúvósok érdeklik, és 1 éves korára már megtudta fújni a sípot meg a furulyát🙂
Linkelek egy képet mit szeret még nagyon.
A tetején lévő bigyókat tologatni ide-oda.
Nagyon köszi az eddigi tippeket, olyan golyó tologatósa van, néha játszik vele, de a rombolás és a megrágás most a minden.
Ezt a karikázást + galacsinozást kipróbáljuk, hátha bejön neki :)
Deakne b Katalin, Anya tanits engem, pdfben letoltheto sok helyről. Sok jó ötlet van benne, csak ne ez alapján nézd hogy mennyi idős a gyermeked és mit ír a könyv hogy akkor miket kell tudnia. Ötletnek viszont nekem sokat adott.
Mondókázás (nem a gyi paci szerűek hanem a képes könyvben lévő rímes mondókák kötötték le)
Sok birkózás
Enyém is 11hónapos.
-Szoktam adni neki tépkedni valô papírt (ott vagyok vele, nehogy megegye)
-a kanapé párnáját lerakom a földre, jó nagy, ügyesen fel-le-átmászik rajta
-labdázunk, érti a "dobd ide"felszólítást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!