Volt már olyan veletek hogy szexeltetek és felebredt a baba?
Figyelt kérdés
Azonnal mentek hozzá? Meddig szabad hagyni sírni?
Utana ha vissza alszik ti befejezitek?
Nekem utana már elmegy a kedvem az egésztől és nem tudom folytatni.
Mindig mikor elkezdjuk kb 10 perc és felkel a lányom.
2021. máj. 16. 20:28
1/10 anonim válasza:
Ugyanez volt egy ideig, szex rendőrségnek hívtuk, soha nem kelt fel, de ha nekiálltunk szexelni akkor minden egyes alkalommal. Félbehagytuk ilyenkor és valamelyikünk ment hozzá, nem mindig fejeztük be utána mert fél órás altatás után azért nem olyan már a hangulat :D Pár hónap után egyébként abbamaradt a dolog.
2/10 anonim válasza:
Gyors meneteket tolunk a születése óta. :D
3/10 anonim válasza:
Érdekes nekünk soha nem kelt fel. Amúgy nálam tuti megölte volna a hangulatot. Nem hiszem, hogy utána újra bele tudtam volna kezdeni.
4/10 anonim válasza:
Sokszor felkel közben, folytatjuk a szexet, majd abbahagyja. Sokszor vissza is alszik. Persze, ha kb ordít akkor valamelyikünk átmegyek hozzá, de ha csak kicsit sírdogál, akkor nem fogok rohanni és félbehagyni.
5/10 anonim válasza:
Egyik sem kel fel ok nélkül, ha felébrednek éjjel, akkor betegek/fáj valamilyük. Ebben az esetben nem folytatjuk, nyilván. Ha csak nyekergés lenne, szerintem várnánk picit.
6/10 anonim válasza:
Volt persze, ilyenkor visszaaltattam és folytattuk utána.
7/10 anonim válasza:
Ha nagyon sír, abbahagyjuk, aztan folytatjuk.
Alapvetoen egydbkent csaj nyoszorog es par perc utan csond van es alszik tovabb, ugyhogy nem kell átmenni.
8/10 anonim válasza:
1
Mi is szexrendőrségnek hívjuk.
Mindig abbahagyjuk, várjuk, hogy kell menni, vagy sem.
Ha kell megyek.. van hogy meghal a hangulat, vab, hogy nem, és folytatjuk.
9/10 anonim válasza:
Mi abbahagytuk mindig, én képtelen lennék nyugodtan szexelni tovább, miközben hallom a sírást. Kevésbé zökkenek ki, ha átmegyek visszaaltatni, mintha sírna közben.
10/10 anonim válasza:
Párszor kelt fel, be mentem vissza altattam és folytattuk, nem tudnam Úgy csinálni hogy ő közben sír..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!