Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi gramm mellfile kell...

Mennyi gramm mellfile kell egy adag kajahoz a babanak kb?

Figyelt kérdés
2010. aug. 23. 21:29
 1/7 anonim ***** válasza:
grammot nem tudok de egy kiskanálnyi.
2010. aug. 23. 21:29
 2/7 A kérdező kommentje:
de ha annyi fozeleket csinalok mint 1 uveg bebietel,ahoz csak 1 kiskanalnyi hus szugseges?tenleg nem keves az 8 hos a babam.
2010. aug. 23. 21:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Én már nem főztem külön,amikor 8 hónapos volt. Húst pedig annyit adtam neki,amennyit megevett. Néha többet,néha semmit sem kért.
2010. aug. 23. 21:34
 4/7 anonim ***** válasza:
szerintem 1,5-2gr / tsk csirkemellet adhatsz neki, baja nem lesz belőle. (tsk=testsúlykilogramm)
2010. aug. 23. 21:34
 5/7 anonim ***** válasza:
(mármint 1 nap alatt annyi, elosztva szépen, nem 1 evésre.)
2010. aug. 23. 21:35
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én azt csináltam mindig,hogy egy jó adagot megfőztem előre ,leturmixoltam és lefagyasztottam jégkocka tartóba-de ezt nem csak hússal hanem minden mással ami fagyasztható.Utána mindig frissen főztem a krumplit és csak hozzá tettem 2-3kocka mást..akár húst,bár abból kevesebbet 1-2 kockát.Így megvolt az ebéd és vacsink.

És nem kellett sokat filóznom,mert csak benyúltam és elő volt készítve minden.Persze amikor előkészíted van egy kis munka de kevesebb mintha mindig egy csipetet főzögetsz.Én sosem méregettem grammra.A mércém a jégkocka mérete volt:)Most is ezt fogom tenni..39h km.

2010. aug. 23. 21:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is megfőztem egy egész csirkemellet, leturmixoltam, beletetem jégkockatartóba és 1-2 kocka husit tettem a répához, krumplihoz. De sosem mértem, hogy hány gramm. A dgyerekorvos is egy kockányit mondott.
2010. aug. 24. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!