Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól lehet autósülést...

Mikortól lehet autósülést használni?

Figyelt kérdés
Bébihordó helyett autósülést. 8hós lesz 4nap mulva, stabilan ül, és már nem nagyon viseli a bébihordót.
2008. dec. 6. 22:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Én megvártam, míg stabilan ül. Az én fiam 10 hónapos múlt és csak két hete ül, múlt héten cseréltük le az autósülést. Otthon próbálgattuk előtte, hogy mit szól hozzá, ha bekötjük, de olyan jól viselte, hogy az ülést levittük az autóba. Egyszer úgy alakult, hogy a hordozóban vittük el és egyfolytában fel akart ülni, nem tetszett már neki.
2008. dec. 6. 22:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Az én lányom is stabilan ül, 7 hós múlt, holnap megyünk az Outletba új ülésért. Már kinőtte a hordozót. És kérdésedre a válasz: a ti babátoknak is új gyerekülésre van szüksége :)
2008. dec. 6. 23:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Az én lányom jövőhéten lesz 7 hónapos, a múlthéten cseréltük neki a babahordót nagy autósülésre. Igaz, hogy a 9kg-tól még messze van, de már szépen ül. Egy 70 km-es utat szépen végigaludt benne oda-vissza.

Szerintem már ti is cserélhettek.

2008. dec. 7. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!