Terpeszpelenkat reggel este hordani kell?
Ha szabályosan akarod használni, akkor napi 24 órában kell használni.
Ha emaitt lassul a mozgásfejlödése, azt késöbb, ha rendbejött, nagyon hamad bepótolja.
0-24-ig kell a terpeszpelenka. Nem fog miatta lemaradni a mozgásfejlődésben. Járni nyilván nem tud így, de azt nem is kell, kúszásban, mászásban viszont nem akadályozza. Ha Pavlik-kengyelt írtak volna elő, az akadályozná, de még azt is használni kell ha szükséges.
Ha ugyanis csípőficamos lesz, akkor esetleg járni se fog tudni, vagy sántíthat és fájdalmakkal küzdhet egész életében. De elég, ha csak nem optimálisan alakul a csípőizülete, az is problémkákat okoz felnőtt korban. Nem mindegy, hogy valaki 50 évesen szorul először csípőprotézis műtétre, vagy csak jóval később.
Ha kell a terpeszpelus, használd!
Pavlik kengyelben voltam sokáig pici koromban. Nem volt kifejlődve a csontmag a csípőmben/combcsontomban (?).
Anyukám csak fürdetéshez vette le.
38 éves vagyok, a jobb csípőm ízületi vápája már artrózisos, pattanó csípőm van és csontfelrakódásom. Szinte állandóan fáj, főleg a szülés óta.
Pedig rajtam volt a kengyel. Szóval ez nem kismiska! Persze ki tudja, mennyi vitamint kaptam, vagy mennyit használt az a kengyel.
De nem szabad elhanyagolni és félvállról venni, csak azért, mert kényelmetlen használni!!!
5 ös vagyok.
Szóval ennyi tünetem van úgy, hogy még rajtam is volt a kengyel. Képzeld el, mi lenne velem most, ha anyukám nem vette volna komolyan a dolgot! Tuti sántítanék.
Tudom, én is ezt írtam!
Hogy még így is mennyi problémám van.
Mi lett volna, ha rám se adják??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!