Rizstejet szoktatok adni a babátoknak? Mennyi idősen adható? Miket lehet belőle készíteni?
Figyelt kérdés
9 és fél hónapos a kisfiam neki szeretnék adni!2010. aug. 23. 14:20
1/7 anonim válasza:
6-7 hónapos kortól adható, amikor a rizs(nyák) is be van már vezetve nála. A tejet helyettesítheted bármilyen ételben vele.
2/7 anonim válasza:
Olyan főzeléket, amit egyébként tejjel felöntenék, abba teszek, illetve kukoricakását, búzadarát tudsz benne főzni, vagy rizstejberizst... :)
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Simán nem lehet adni neki? Amúgy hol lehet ilyet kapni?
2010. aug. 24. 12:32
4/7 anonim válasza:
Simán nem szoktam adni neki, mivel reggel és este még tápszert kap, napközben pedig vizet.
Én a tescoban szoktam venni, van literes és 2 dl-es kiszerelésű is.
5/7 anonim válasza:
Adhatod simán is nyugodtan, de Banyuci hülyeséget írt, mert ez nem számít bele a tej alapú táplálékba szóval semmi köze az elfogyasztott tápszer mennyiségéhez.
6/7 anonim válasza:
Te írtál hülyeséget, ugyanis nem tejalapú tápláléknak veszem, csak mi a fenének adjak neki, ha egyszer kap tápszert, napközben pedig vizet iszik. Akkor minek igyon és mikor rizstejet? Megmondanád???
7/7 A kérdező kommentje:
Húha! Ne veszekedjetek! Köszi a válaszokat! Hát nekem nem eszi meg a tápszert, sajna. Kínlódik a cicin, csak hát abból nem tudom, hogy mennyit eszik, mert már csak az egyikben van tej és csak néha szokott cicizni!
Viszont én azt hittem, hogy beleszámítódik a rizstej is, így nem is olyan lényeg! Maradunk a tejpépnél! Tényleg aranyosak vagytok, azért majd kipróbálom, hogy milyen is ez.
2010. aug. 25. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!