Kedvenc lányneveid?
Figyelt kérdés
2010. aug. 23. 14:14
21/37 anonim válasza:
Az én lányom Zorka,igy ez a kedvenc,de tetszik még a Lia,Lili,Jázmin,Linetta.
22/37 anonim válasza:
15:51-nek csak annyit, hogy ált. iskola 1. osztályában tanítják már, hogy ahány magánhangzó van egy szóban annyi szótagból áll. Ahány mgh-t tartalmaz a szó, annyi felé lehet szótagolni, tehát annyi tagú. Remélem érthető voltam, ezt nem kötekedésből írtam, ne vedd annak.
24/37 anonim válasza:
Bitia,Bonita,Blanka. Ha harom lanyom lenne ezeket a neveket adnam.(Egy fiam van eddig)
Ezenkivul: Viktoria,Emma,Debora,Dalma,Melania,Lidia.
25/37 anonim válasza:
Melinda (ez a lányom neve), de a Kíra és a Réka is tetszik.
26/37 anonim válasza:
18.22 fú,de tudatlan vagy wazzzzzzz
27/37 anonim válasza:
21:57 (15:51)! Mi a baj?? Bocsánat hogy segíteni akartam, kérlek ne haragudj meg rám! Csak próbáltam felnyitni a szemed, hogy ha oda kerül a sor, akkor NE taníts a gyermekednek hülyeséget! Inkább meg kellett volna köszönnöd! de mostanában kezdek rájönni (ennek az oldalnak a segítségével is), h miért van annyi "felvilágosult" gyermek.....vszínű öröklik.....
28/37 anonim válasza:
Te a Ber-na-dett -et két szótagosnak vetted..míg az A-bi-gél -t 3 nak.Mondd már meg mi a különbség a kettő között????
Az An-na miért egy szótagos????
Meg a Kit-ti???
Tudod mi az a szótag???
juuuuuuuuuuuuuuujjjj,ennyire hülye még te sem lehetsz....
29/37 anonim válasza:
A szabályt jól elmondtad,csak éppen alkalmazni nem tudod..Van-da 2 szótagból áll,mivel két magánhangzó van benne..Zsely-ke..szintúgy..Be-a-trix 3 szótag,3 magánhangzó..
Én a te gyerekeidet sajnálom..
Lehet,neked kéne első osztályba visszamenned..
Kimberlinek hívnának és szőke hajú lennél! :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!