Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 14 hetes babátok mekkora...

14 hetes babátok mekkora tápis vagy anyatejcsis? Mi a napi programotok miket tud már?

Figyelt kérdés
2010. aug. 23. 11:46
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

A Tündérlányom csütörtökön már 16hetes lesz,de rem.még beleférünk a kérdésedbe:)

Sajna 3hetes kora óta tápis:(

3250g és 52cm született,3180g jöttünk haza.Most 63-64cm és pár dkg.híján 7kg.

Nagyon sokat gügyög már és pár hete állandóan fel akar ülni.Már nagyon megunta a fekvést.Fordulni még nem fordult át,de állandó mozgásban van keze-lába.Reggelre a kiságyba mindig keresztbe fordul.Az éjszakákat már 4-5hetes kora óta átalussza!Reggel 6kor eszünk,utána alszik még 10kor kelünk evés,kicsi játék alvás,1kor eszünk játszunk,tornázunk(imádja)néha itt is alszik egy fél órát,4kor eszünk,olyan 6körül sétálunk egyet,vagy kimegyünk a teraszra,7kor eszünk újra,játszunk,9-fél10körül fürcsi,evés és ahogy lerakom a kiságyba már alszik is!

Nagyon-nagyon jó baba,hála Istennek!

És a te babád???

2010. aug. 23. 12:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Az enyém már 6.5 kilo 3300 mal születünk reggel fél hatkor kelünk egy orát fennt vagyunk alvás még egy ora mi állandoan cicizünk nincs időpont beszélgetünk egész nap imád ölben lenni még nem fordulunk de állandó mozgásban vagyunk este hét fürcsi cici aztán beszélgetés játszás fél kilenckor pedig alvás.Ti kostolgatok már vagy nem mert hallani itt eztis aztis.
2010. aug. 23. 12:32
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát akkor ti is szép nagyok vagytok:)

Nem írtad,hogy kislányod vagy kisfiad van-e!

Nem még nem kóstoltunk semmit,szeretném a minimum 4hónapot megvárni!Szerintem bőven ráérünk még:)

Jó nektek,hogy tudtok szopizni!Akkor gondolom,ti 6hónap előtt nem is kezditek a hozzá táplást?!

2010. aug. 23. 12:39
 4/6 A kérdező kommentje:
Kisfiam van bár lehet sokan megköveznek de 4 honaposan már kezdünk kostolni ugyanis sogornom nem kezdte meg csak hat honaposan és most csak küszködik a táplálással csak a cicit keresi nem jol fogadja az uj izeket
2010. aug. 23. 12:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne aggódj,én biztos nem foglak megkövezni:)Szerintem mindenkinek a saját dolga,hogy hogyan neveli a babáját!Ha te így láttad jónak,akkor nyugodtan adj neki!És hogy fogadta,én megvallom félek tőle,a vizet egyenesen utálja,kiköpi,néha kapott infacolt(narancsos)le sem nyelte,otás után belázasodott és kapott epres panadolt,abból is minimálisat nyelt le!Nem tudom mi lesz!És mivel kezdted?Én almára gondoltam(szóval előbb a gyümölcsökkel)És miket esztek már?
2010. aug. 23. 13:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Jaj még nem eszünk semmot de mi is almával kezdünk vizet nekem is utálja még ha a cumi megvan mosva azt is kiköpi oltást jol viseltük bár most megint fogunk kapni mert egy kicsit csusztunk akkor te hogy tápis vagy milyen folyadékot ksp
2010. aug. 23. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!