Mi a napi programotok egy 16 hós körüli babával?
Azért szeretnék minél több választ olvasni, hogy ötleteket merítsek tőletek.
Mi heti 1-2 alkalommal ha tudunk elmegyünk süni zenére vagy baba-mama klubba, amúgy itthon vagyunk.. napi bevásárlás, játék apuval délután, vagy kimegyünk sétálni egy kicsit ha az idő engedi.
Nem túl unalmas ez egy 16 hós kisfiúnak?!
Sajnos az enyémnek nincs sok "választása". Visszük-hozzuk együtt a nagyobbat az oviba, őt meg be a babakocsiba-fel a buszra- le a buszról, és ezt napjában 4x.
Közben is sokat játszik egyedül, mert nekem ott a házi munka. Inkább arra figyelek, hogy az a kevés idő, amit csak vele töltök, aktív legyen. Persze van séta, néha kis játszótér. Otthon van a lakásban hinta, azt nagyon szereti. Hallgatunk zenét, éneklünk, mondókázunk, "csikibajnokságot" rendezünk. Sokszor eljátszik mellettem, én úgy látom, ezt is élvezi.
Így visszagondolva úgy látom, hogy első babával én is jobban úgy éreztem, hogy "kell program", de nem kell olyan sok, a gyerekek hihetetlenül tudnak élvezni olyan dolgokat is, amiket mi inkább unalmasnak tartunk...
Ja, baba-mama klubba mi is járunk havi 1x. :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!