Gyerekorvosnál más kisbabája is ordít?
Figyelt kérdés
13hónapos a babám elviszem oltásra vagy vizsgálatra úgy üvölt alig tudja megvizsgálni a doktornő.Lefogni alig tudjuk általába úgy vizsgálja,h.én fogom.Másnál is volt így? Már előre félek mikor vinnünk kell.2021. máj. 3. 13:32
11/18 anonim válasza:
1-es, ha már annyira okosnak hiszed magad, akkor közlöm veled, hogy KISDED az, amire te gondolsz!
12/18 anonim válasza:
Az én gyerekem azóta sír, mióta nyolcadik szúrásra tették be neki a branült.
13/18 anonim válasza:
18 hónapos és igen, üvölt torka szakadtából pedig hála Istennek nem járunk gyakran. Egy időben még a rendelő épülete előtt sem tudtunk el haladni mert azt hitte dokihoz megyünk és rögtön rá zenditett. Vettem neki egy csomó dokis könyvet, mutogatom hogy jé nézd megvizsgálja a doki bácsi, megméri stb. Azóta már be tudunk menni a rendelőbe, de ha a dokit lássa vége mindennek. Legközelebb férjem viszi, én fel adom
14/18 anonim válasza:
Szia, nekünk sose volt ilyen, mindig vigyorog a dr.nénire :D ha szurit kap 1-2 pillanatig biggyed a szája aztán megint vigyorog
15/18 anonim válasza:
Utolsó: gondolom, te is le leszel pontozva, engem is lepontoztak, mert a gyerekem nem sír az orvosnál. A "szuperanyák" szerint ez nem lehetséges, ezért jön a piros gomb nyomogatása!
16/18 anonim válasza:
Nagy tévedésben van 15-ös (és gondolom 1-es), nem azért lettél lepontozva, mert nem sír a gyereked az orvosnál, hanem azért mert szerinted másé csak azért sír, mert ijesztgetik az orvossal. Inkább te képzeled magad szuperanyának, amiért nem sír a gyereked.
17/18 A kérdező kommentje:
14es ment a ✅,dehogy pontoználak le én irigyellek már próbáltam a cumit nyunyót mikor várakozunk nincs gond elnézegeti a fali képeket hiába sír a másik baba Ő nem foglalkozik vele.Aztán jövünk mi és vége.
13-as ez jó😄 már én is mondtam páromnak.
2021. máj. 7. 21:40
18/18 anonim válasza:
14-es vagyok, nekem az a taktika, hogy amikor jön a szuri másodpercek kérdésnyire van :D , akkor nagyooon nagyon beszélek hozzá azon a hangszínen amire mindig mosolyog, amikor biggyed már a kis szája gyorsan felveszem, ugyan ezen a hangon beszélek-beszélek-beszélek, dícsérem, mutatom neki milyen kis falmatricák vannak. Eddig bevált :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!