Babám 6hetes lesz. Még össze vissza eszik. Illetve az esti az már kezd beállni, de akkor kétóránként eszik,9, fél 10 fele eszik, majd reggel 4-5fele?
Figyelt kérdés
DE az esti meg a reggeli visszaalvás borzasztó.Megeszi,büfizik,majd 10perc múlva olyan mintha még éhes lenne,ha adom nem kell neki,de csámcsog nyalja a nyelvét stb.Ha visszateszem az ágyába is hallom még,aztán elalszik.Ugye sírna ha éhes maradna?Néha énis türelmetlen vagyok vele,ezért alszik el,mert érzi,hogy idfges vagyok?Amúgy egész nap van,hogy 4-5óránként eszik,de van,hogy csak két óra telik el.Ez így rendben van?Néha pofonvágnám magam mikor nyomom belefele a cumit,és nem alszik.Rossz vagyok?2010. aug. 23. 07:40
1/1 anonim válasza:
Dehogy vagy rossz,csak nincs még tapasztalatod :) Ezért jó ilyenkor védőnő,nagymama tanácsát kikérni. Persze lehet,hogy teljesen mást mondanak majd, de valószínüleg meg tudnak nyugtatni. Általában ilyenkor azt ajánlják,hogy 3 óránként etetsd ha lehet mindig ugyanakkora mennyiséggel, az ő napirendje még jó ideig nem lesz olyan,mint a tied,azért is tűnik nekem soknak az a 9-től 5-ig tartó időszak. Nála még nincs olyan,hogy este nyugi,alszok,nem eszek,egy ideig még rendszeresen kellene táplálkoznia. Ez valószínüleg zavar téged a pihenésben,de ilyenkor tud segíteni az apuka (előre lefejt, behűtött tej vagy tápszer). De legjobban úgy jársz,ha kifaggatod a védőnődet, ilyenkor még úgyis szeretik megmondani,hogy mit hogy tegyél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!