Milyen méretű cipőt érdemes venni egy újszülötnek?
Figyelt kérdés
Vettem egy kiscipőt a még meg nem született babámnak,aztán elgondolkodtam,hogy nem kellett e volna nagyobbat vennem.Első babám várom így viszonyítani se tudok mihez
16 os méret 9,5cm a talphossza. Az van rá írva,hogy 0-3hónapig
2021. máj. 1. 16:36
2/12 anonim válasza:
Mivel egy újszülött még nem futkározik össze vissza így leginkább semmilyen cipőt nincs értelme venni.
3/12 anonim válasza:
Minek neki cipő? Várj vele legalább 7-8 hónapot.
6/12 anonim válasza:
Én a legelső kiscipőjét 9 hónaposan vettem neki. Addig simán zokniban volt, vagy lábfejes nadrágban. Nem nagyon lesz olyan alkalom, amikor rá kellene adnod.
7/12 anonim válasza:
Kérdező, kocsicipőre gondolsz? Szerintem teljesen jó méret.
8/12 anonim válasza:
Újszülött kocsicipőt sem visel.
Rugdalózót szoktak
Hidegebben pedig talpas overàl vagy bundacsizma ( hordozáshoz)
Méret
Fiam 9,5 cm lábbal született
Lányom 9,5 cm (16-ossal) állt
Az első lépés cipővel szenvedtem, mert a legkisebb 18-as, neki meg alig 17-es volt a lába..
13 hónaposan ( összehasonlításként a fiam 14 hónaposan 21-eset hord)
Lányomnak a 11-15ös zokni is nagy volt születésekor.
Úgyh lehetetlen megmondani
9/12 anonim válasza:
10/12 anonim válasza:
Nekunk 15-os volt az elso kocsicipo 2 honaposan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!