Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért baj, ha ringatással...

Miért baj, ha ringatással vagy ringatás nélkül a kezemben alszik el a babám?

Figyelt kérdés
nem teljesen szokott elaludni csak félálomban teszem az ágyába. állítólag nem szabad,mert hozzászokik (?!) - ez tényleg baj? én szeretnék mindig mellette lenni majd,mikor elalszik óvis korában is, esti mesével,dallal vagy esti beszélgetéssel.
2008. dec. 6. 08:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem baj!!Imádom ha az ölemben alszik el,ahogy szuszog,annyira jo.Pesze nem állandoan az ölemben altatom el akkor nem lenne kajcsi+rend.Inkább délután veszem a karomba,akkor ugyis nyügösebbek.Nyugodtan ringasd,hadd érezze anya ölelő karjait,szive dobogását!!
2008. dec. 6. 08:54
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Egy ideig én sem akartom, hogy ölben elalváshoz szokjon. De mostmár ha a párom altalja el, és nem én, akkor hiányérzetem van.Én is úgy vagyok ezzel, hogy az estéimet vele akarom majd eltölteni. Most kézben altatással, később mesélésel, összebújásal. És nem csak azért mert a gyereknek jó, hanem mert nekem is. Annak ellenére, hogy hátfájós vagyok este azt a 30 percet mosolyogva kibírom. De van, hogy már 5-10 perc után alszik is a babónk. :)Ha ovis lesz, úgy is csak ezek az esték maradnak nekünk anykáknak. Ez a 3 év meg úgy elröpül.
2008. dec. 6. 09:21
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerintem sem baj. A mi kisfiunk nagyon hasfájós volt, el sem aludt máshogy, csak ha hason végigfektettük az alkarunkon, és kb két kilométert mentünk vele a lakásban... Aztán amikor 6 hós lett, egyik pillanatról a másikra megváltozott, ő igényelte, hogy egyedül fektessük az ágyába. Igaz, hogy most 3.5 évesen nagyon kötődik hozzánk, amit a bölcsiben anno úgy fejeztek ki baromi kedvesen, hogy "érzelmileg éretlen a korához képest" de még mindig szívet melengetőbb, mint mikor azt látom, hogy az ovistársa megrúgdossa anyut-aput.
2008. dec. 6. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!