Hány fajta tápszert próbáltál ki mire megtaláltad a megfelelőt?
Semennyit. Inkább szoptattam.
2 hétig nem tudtam, amikor kijöttünk a kórházból, minden nap beszéltem szoptatási tanácsadóval, így nagy nehezen sikerült szoptatnom.
Addig napi 8-9x fejtem és azt kapta.
Minek válaszol szopatásnáci tápszeres kérdésre, nem értem..
Kérdező, mi először a milumil ha starttal kezdtük, de rettenetesen habzott, így visszabukta szegénykém. Aztán mikor elfogyott kapott beba ha startot, ettől nem volt gond, csak a széklet lett nagyon büdös zöld. Brendonban ajánlották a hipp combiotik tápszert, ez lett a legjobb. Széklet, súlygyarapodás rendben, pocak rendben, hasfájása sem volt, szóval nekünk a 3.vált be. De mindegyikből elhasználtunk 2 dobozt, kb 2 hét alatt.
Hogy érted, hogy rosszul lesz tőle? Melyiket kapja?
Igaz, en mar 1 eves kora után adtam tejesitalt, aminek a neve mostmar anyatej kiegészítő tápszer.
Milupa nem jott be, majd a milumil lett a nyerő. Szóval mi osszesen kettőt próbáltunk.
Beba termékek közül legalább 3 félét.Nagyon rá volt kattanva a védőnő,mintha aranyat itatnék a gyerekkel..
Majd jött egy helyettesítő,ő már milumil terméket ajánlott,mert refluxos lett a baba.
Nem ért semmit,ugyan úgy vissza büfizett folyamatosan szinte mindent amit megevett,fogyni kezdett.Kutakodtam az interneten refluxos babáknak való tápszerért és megtaláltam a humana babyfit tápszert.Ezt használtam majdnem egy éves korig.
Egy éves kortól milumil vaníliás tejital.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!