Gondot jelent ez a fajta felallas vagy ez normalis es majd javulni fog?
Figyelt kérdés
9,5 honapos a kislanyom es kb 2 hete felall. Eleinte csak nehanyszor, elvetve. Most viszont egyre gyakrabban. Nagyon furcsanak tartom, hogy egyreszt olyan, mintha labujjhegyen allna fel, pontosabban... hogy is mindjart nem js labujjhegyen, hanem behajlitja a labujjait es a labfejere tamszkodik. Mintha egy ballerinanak a spiccentulmenne. Nem tudom erthetoen irtam e le.
Masreszt pedig, mikor all akkor sem szabalyos a laba, vagy nem teszi le a sarkat vagy pedig kifele all mindket laba, gyakorlatilag egy vizsgintes vonalat lehet huzni a laba elott. Pingvinszeruen.
Hat nem tudom sikerult e erthetoen leirnom... a lenyege a kerdesemnek, hogy elofordul ilyen, hogy nem szabalyos a felallas? Rajon majd magatol hogy kell? Vagy ez gond?
2020. ápr. 26. 20:05
1/2 anonim válasza:
Először az én fiam is ilyen kacskán állt. Azt hittem azért mert korai (7 hónaposan) de a védőnő azt mondta nincs ezzel semmi baj. Majd ha lépeget szépek elhagyja. És így is volt
2/2 anonim válasza:
Egy barátnőmnek állt fel így a kisfia és őt Dévényeshez irányították. Egyetlen alkalom és egy heti házi feladat után minden párhuzamos lett a lábtartása és a lábujjhegyezést is abbahagyta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!