Szerintetek ez normális?
Egyenként nagyon jól keres, semmilyen anyagi gondja nincs. Ez az egyik hobbija, mármint a spórolás. Az indokolatlan vasarolgatas és gyűjtogetes a másik,de mindegy is.
Megtehetem, h vegyek egy ilyen árú kocsit, ha nem kaptam volna rá pénzt a csaladomtol, akkor is. És mindemellett eléggé atragom a témát, mar hónapok óta nézegetem, h jót válasszak, és több gyereknek is jó legyen majd, és h eladhato is legyen majd akár, jó minőségű.
Iszonyatosan idegesito azonban ez a hozzaallasa számomra. Mindent olyan jól tud, csak mert van 4 gyereke. De ha nem lenne, akkor is így lenne amúgy... Anyósom dettó.
Szerintem egy 3az egyben babakocsit érdemes venni azért azt nem pár hónapig használják csak. A sport rész is kB 2 éves koráig használható ha jól tudom.
Amúgy a covid miatt oké hogy nem igen mehetünk sehova de egy babának kell a friss levegő én is amikor tehetem elviszem a kislányomat egy hosszú sétára és jókat alszik közben. Múltkor egy hétig nem tudtam használni a babakocsit (tároló ám tartjuk és férjem elvitte véletlenül a kulcsot) hát én megbolondultam már az idő alatt hogy nincs babakocsi. Az az egy amin nem fogok spórolni ha jön majd év súg kistesó
Nekem meg az a velemenyem, h egy hisztis kislany vagy, aki elvarja, h masok penzeljek. Igen, kepzeld sokan nem vesznek babakocsit 150 ezerert, mert nem latjak egyszeruen ertelmet, plane a 3 az 1bennek. Amig a gyerek nem tud ulni, addig hordozokendo, utana max egy esernyore csukhato 15 ezerert.
DE: ha te mashogy latod, nem bunkon, de hatarozottan megmondod: Nezze apuka, en megvesz a babakocsit, mert ugy erzem szuksem lesz ra. Pont. Tobbet errol ne is beszeljunk. Az meg, h kisagyat vettek magukhoz es nem hozzatok, es ez teged bant, ez tenyleg a legalja, ez is azert van, mert penzehes is vagy.
Szerintem csak az a baja, hogy ilyen drágán akarsz venni.
Figyu, én 7 éve voltam már együtt a férjemmel, amikor terhes lettem. Addigra kiismertem annyira anyóst-apóst, hogy azt sem mondom el nekik, hogy mit veszek, nem hogy azt, hogy mennyiért!! Én ezt tanácsolom neked...
Anyósom 2 havonta 60ezres ruhacsomagot rendel, de ha én vettem egy táskát magamnak 5 év után, akkor azon lovagolt, hogy milyen sokba került (8000 ft🤦♀️). Meg kérdezte, hogy mennyibe kerül az üveges babaétel... Hát kerültem a témát egy ideig, majd egy olcsóbb árat mondtam, és teljesen kiakadt 😅😅😅😅 szóval jah. Nekik mindent, akármennyiért, de ha én veszek valamit, az mindenképpen drága és felesleges. 🤷♀️. Megoldás: nem mondod nekik, és kész. Vegyél, amit akarsz, amennyiért akarod.
Én se pontosan értem, mi a bajod. Megveszed a babakocsit és kész.
Mu is vettünk, de utcqn nem használjuk, a hordozás vált be. Nagyobb korában is hordozbi szeretnénk, de azért ültetve ki fogjuk próbálni a babakocsit is. De tényleg nem annyira létszükséglet.
Akik kritizálnak, h kislány és penzehes vagyok, azoknak a lényeg nem jött át.
OK, a kiságyat tultoltam, akciós volt megvette, kész, pont. Azert zavart, mert nekünk akkor még semmink nem volt, és olyan érzést kelt bennem, h ki akarja majd sajátítani a gyerekemet.
Szóval én nem várom el senkitől, h megvegye nekünk, a családom pénzét sem kértem, maguktól adták, mert ők mashogy működnek, mint anyosek. Ha már adják elfogadom. Nem nekem, hanem az unokanak/dedunokanak adtak egyébként.
És igazad van 18as,nem kell elmondani semmit, az a megoldás.Nekem jó amúgy a kapcsolatom velük, de idegesítő az állandó okoskodásuk, még akkor is, ha jót akarnak.
Amúgy megmondtam neki, h miért van rá szükségem. Azért írtam ki a kérdést, mert nagyon felbosszantott, h már megint spórolni kell az unokajan...es még mielőtt megint megkapnam, h penzehes stb vagyok: használt babakocsikat is nézek, de egyelőre nem volt olyan eladó, amilyet szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!