Babajátékot, hol és milyet érdemes venni egy 3 és félhónapos gyereknek?
Figyelt kérdés
3 és fél hónapos a gyerekem, még a napok nagyrészében háton fkszik, most kezdtük el átszoktatni hason fektetésre, ezért nem nagyon tudom minek örülne igazán, van csörgöje, ciroka rongya, minden féle ketyeráje, csak hát jön a kari, és elég nehéz neki mit venni!
Aki tud valami jó játék boltot ahol kisbabáknak nagy a választék az írjon, előre is köszönöm, Budapesti vagyok!
2008. dec. 5. 21:57
1/2 anonim válasza:
Mi a Metroban vettünk egy műanyag játékot, ami zenél, világit, csörög, zörög, zongorázni is lehet rajta, fekve is (ilyenkor a baba feje fölött van, felállitva), és használhatja, amikor már ül, akkor is. Activity Playgym-nek hivják, 6e körül volt az ára. Nálunk Győrben, van regio játékbolt is, nagyon olcsó. Remélem tudtam segiteni
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat, én is remélem :-)
2008. dec. 7. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!