Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol lehet babajátékot viszonyl...

Hol lehet babajátékot viszonylag olcsón kapni? Vaterába, tesz-veszbe nem merek.

Figyelt kérdés
2010. dec. 2. 13:14
 1/6 anonim ***** válasza:
mi használt babacikk boltban szoktunk venni sokmindent. jóval olcsóbb.
2010. dec. 2. 13:16
 2/6 anonim ***** válasza:

Aki mer,az nyer.

Amúgy expressen is nézelődhetsz,és a védőnői szolgálatnál is szoktak lenni kitéve hirdetések.Vagy válassz olyasvalakit a netről,akihez el tudsz menni személyesen megnézni és átvenni a játékot.

2010. dec. 2. 13:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Ahogy előttem is írták, ha nem mersz, nem nyersz!

258 dolgot vàsároltam a lányomnak eddig, minden megjött! Ebben volt babakocsi 120.000- ért, hinta 30.000- ért, stb. De volt 1- ft- ért felső nadrág játék! Nem mindeggy hogy a btbsn veszem meg a tanuló széket 14.000- ért, vagy teszveszen 6-7 ezerért!

Nézzél olyat aki közel lakik hozzàd, és el tudsz érte menni!

Én már jártam úgy, hogy a szomszéd lépcsőházba kellett csak átsétálni:)

2010. dec. 2. 13:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Hááát, én a zsibvásár.hu-n vettem a törpémnek a chicco babatornázót, fillérekért, talán 5000-6000 FT volt. De az is hasonló a tesz-vesz vaterához. Majd röviddel 9000értt a vaterán volt a chicco játékasztal,azt is szerencsésn bezsebeltem.

Őszintén, én sem szeretem ezeket, mert nagyon bizalmatlan vagyok, de nem bántam meg. Nagyon korrektek voltak az eladók, és minden nagyon gyorsan lebonyolódott. Szerintem egy próbát megér, pláne ha az az terméket szinte félárba kapod meg, de ki kell fogni nagyon. Van mikor nem éri meg, mert 1-2ezret hozzátesz az ember és akkor már újat vesz...

2010. dec. 2. 14:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is csak ajánlani tudom a vaterát és a teszveszt.

Én szinte mindent a teszveszen veszek a kisfiamnak.2 éve vásárolok a teszveszről és eddig egyetlen egy terméket nem kaptam meg azt is azért mert simán kértem a feladást és elkeveredett a postán.400 forintos tétel volt.

Ha rendelsz akkor csak ajánlottan és hidd el nagyon jó eladók vannak a teszveszen nem kell félni tőlük.

Nekem is van rengeteg eladó játékom kicsi babának,de még nem hirdettem meg őket.

2010. dec. 2. 14:25
 6/6 anonim ***** válasza:
én is csak ajánalni tudom a tesz-veszt. rengeteg dolgot vettem már, mielőtt licitálok, megnézem az eladó értékeléseit. minden megjött, és én mindent ajánlottan is kérek postázni, az a biztos.
2010. dec. 2. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!