Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért mondják azt hogy kisfiú...

Miért mondják azt hogy kisfiú gyermekkel nehezebb?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 21. 14:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
86%
Nekem a lányom sokkal nehezebb eset. A lányom a nagyobbik, annyit hallgattam a fiús anyukáktól, hogy nekem könnyű, mert lány, bezzeg egy fiúval sokkal nehezebb. Hát, lett egy fiam is, 2,5 éves már. Mondták, hogy majd most megtudom, pokol lesz, ha elkezd járni. Azóta várom, hogy megtudjam, pedig 11 hónaposan kezdett járni 😂
2021. ápr. 21. 20:39
 12/14 anonim ***** válasza:
64%

1es vagyok.

Az, hogy fejletlenebb idegrendszerrel születnek, az orvosi tény. Nem azon múlik, hogy elhiszed-e, vagy nem.

Szép is lenne, ha minden így menne az orvoslásban..

2021. ápr. 21. 20:59
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2021. ápr. 21. 21:01
 14/14 anonim ***** válasza:
54%
Nekem mindenki azt mondta anyóst leszámítva, hogy készüljek fel, mert nagyon sírós és hasfájós lesz, vége az éjszakáknak. Igaz még csak 2 hónapos a kisfiam, de egy áldott jó baba, jobbat kívánni sem lehetne. Sokszor észre se venni, hogy van itthon egy baba. Néha fáj a pocija, de kis torna megoldja. Alig sír, inkább csak nyekeg. Eleinte felkelt 3 óránként, ma már csak max 1x éjjel. Persze nem tudom, későbbiekben mire számítsak pl fogzás, szobatisztaság, de egyenlőre egyátalán nem tudok rá panaszkodni 🥰
2021. ápr. 22. 05:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!