Mi a helyzet a forgassal pontosan?
Figyelt kérdés
Szoval 5 ho babam ahogy leteszem rogton hasra fordul minden nap ...hasrol hatra fordulas mar 3 honapos koraban sikerult akkor gyakorolta tobbszor azota hetente ha eszebe jut 1x. De viszont nem koti ossze a kettot...ha ertitek mire gondolok...egymas utan nem forog meg..ez problema? Kell neki kotelezoen osszekotnie oket? Tudom hogy meg van ra ideje...de most a kuszast gyakorolja es kicsit megijedtem.... hogy okes e igy ...2021. ápr. 21. 10:27
1/5 anonim válasza:
Nekem is ezt csinálta. Hasra raktam és fél másodperc múlva már háton volt 3-4 hósan. Most 5 hónapos rájött, hogy hogyan kell hátról hasra fordulni. Azóta elfelejtette a hasról-hátra fordulast. Más sem csinál csak hasra fordul aztán meg ideges, hogy nem tud visszafordulni. Pont most megyünk gyógytornára majd megkérdezem, hogy ez mennyire okés. Majd megírom, mi volt.
2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy...orulnek ha megirnad :) igazabol a babam tudja mimdkettot de megse koti ossze...pont ahogy irod..megunja a hason levest rs sir...pedig tud hatra fordulni....
Lehet tul koran varom...es ra fog o jonni...de mivan ha megse....
2021. ápr. 21. 11:18
3/5 anonim válasza:
Nem mondott semmi különöset a gyógytornász. Annyi, hogy még bőven időben van a forgással és hagyjunk neki időt, de nem látott semmi rendelleneset. Meg az enyémek jön a foga és ez okoz nála egy kis diszkomfort érzetet ezért a tornát is nehezebben viselte. Kicsit mondjuk meglepődött a gyógytornász, hogy elfelejtette a hátra fordulást, de nem kell aggódni.
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom :)
2021. ápr. 21. 12:03
5/5 A kérdező kommentje:
Remeljuk akkor idovel.osszekoti a kettot :)
2021. ápr. 21. 12:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!