Anyukák, nektek meddig volt étvágytalan a gyerkőcötök amikor fogzott? Nálunk most az a helyzet állt elő, hogy tápszert csak álmába tudom meg etetni vele, valamiért nem eszi, a püréket és pépeket végre eszi de eddig azokat sem ette. ko
Néha már a hajam tudnám tépni annyira ideges vagyok hogy nem eszi a tápszert. Vagy van olyan hogy fogzáskor csak a tápszert utasitja el? Vissza fog térni a normális étvágya? Már van egy 8 éves fiam de nála fogzáskor nem voltak ilyen bajok.
Ti mit tesztek fogzáskor?
5hós kislány Anyukája
Álmában ne etesd, mert nem fogja érezni, mennyire van szüksége.
Ami nálunk segített: fogzásra való gél, Nurofen ha nagyon sír, és a tápszert langyosabbra, szinte hűvösre hűtöttem.
Nálunk múlt hét szerdán kezdődött ez a nem fogadja el a tápszert, sajnos muszáj vagyok fél álomban meg etetni, remélem hogy vissza állunk mert amúgy meg jó étvagya volt, most mindent a szájába tömköd és vízesés szerűen ömlik a nyála
Remélem minél hamarabb ki bújik
3
Az első fognál én is aggódtam, a második, meg sokadiknál meg nem.Mert az ember rájött, hogy semmi baja nincs attól hogy most pár napig kevesebbet eszik.Nálunk az orvos nem ajánlotta a mindegy, hogyan de akkor is egye meg a kötelező adagot, tömjük félálomba, meg mindenképp csússzon le az adag.Egészséges súlyú babánál pár nap kevesebb kaja nem okoz gondot, legyen elég folyadék és annyi.
Ha a te fogad fáj se kívánsz enni és nem is töm meg senki álmodba, csak mert nem etted meg a 2000 kalóriádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!