Milyen etetőszéket javasolnátok? Láttam, hogy van a régi fa típusú, vagy vannak már műanyagok is, tanácstalan vagyok.
Én egy chiccot vettem,aminek állítható a háttámlája és a magassága is,mivel nekem még nem tud ülni egyedül.6 hónapos.Fa etetőszéket nem vennék.
Ilyen,csak nekem más a huzata.
Fát én se vennék. Ha még nem ül egyedül,akkor mindenképp dönthetö háttámlás kell. Nekünk ilyen van:
De 20 ezer se volt,nem ilyen drágán vettük.
biztos nem vennék fát. kicsi gyereknek még nem jó.
nekünk ilyesmi van : [link]
egy kicsit régebbi modell, de Fischer Price
8ezer foritnért vettük télen , a TESZVESZről használtan. Tökéletes!!!!! 3 pontban dönthető, szuper a tálcája, nagyon szeretem.
A fa etetöszéket én sem ajánlom,nekünk olyan van,egy darabig nem is volt gond vele,de aztán már nem volt hajlandó enni benne a babám,inkább sir és nem eszik,h ha abba akarom tenni öt,igy 11hónaposan még a babahordozójában eszik.
Venni szeretnénk majd vmilyen müanyagot neki,h ha anyagilag majd ugy állunk,most sajnos nem,igy még nem tudjuk neki megvenni!:(
Szerintem mi is műanyagot fogunk venni, a lábai biztonságosabbnak tűnnek, a fa a képeken könnyen boríthatónak tűnik, meg a tisztítása se mindegy.
Köszi a tanácsokat, tapasztalatokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!