Nagy baj ha eddig sima 1-es tápszert használtam és nem HA-st? Babám 2 hós és eddig Nutrilon 1est használtunk. Most tudtam meg hogy HA-st kellett volna. Még áttérhetek vagy maradjak ennél?
Figyelt kérdés
Nincs hasmenése, se kiütése, csak nagyon sirós baba.2008. dec. 5. 19:04
1/2 anonim válasza:
HA tápszer csak akkor indokolt, ha van/volt ételallergia a családban. Ha igen, akkor próbálj meg áttérni a HA tápszerre. Nem lesz könnyű, mert minden HA tápszernek kicsit kesernyésebb az íze, mint a sima tápszereknek.
2/2 anonim válasza:
én babám nutrilon ha-t eszik keverve az egyessel.REgeli egyes a tiz óra ha.Megeszi az elejétöl fogva.Sokkal drágább és nekem a doktor nö nem irja fel.Most már öt hónaposak vagyunk.Mi is nagyon hasfájosak.Azért kaptunk a ha-t mert ez nem annyira zsiros mint a prémium.Viszont egész hónapba 13 dobozzal kelene vennem belöle ami nálunk 350sk darabja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!