Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez gond lehet szerintetek?

Ez gond lehet szerintetek?

Figyelt kérdés
Kisfiam 2 het mulva lesz 5 honapos. Fordul 1,5 honapja hatrol hasra, parszor mar vissza is sikerult neki mind 2 iranyba. Oldalara is fordul mind2 iranyba, labaival, kezeivel jatszik, jatekokert nyul, gogicsel, kacag, emelgeti a popojat es kuszashoz hasonlo mozdulatsorokat is produlal, de nyilvan meg nem megy neki, de mar a labmozgas jo, csak nem huzza a kezeit, de meg ez nyilvan nem is elvaras. 3 napja elkezdte magat hason kinyomni, tehat a mellkasat, nyujtott konyokkel. Viszont megfigyeltem, hogy nincs kinyujtva ilyenkor a tenyere,hanem olyan lazan, de okolben van s ugy csinalja. Azt olvastam ez aggodalomra ad okot, viszont mas "elterest" en nem latok rajta, szerintem ugyes baba, bar elso baba, igy mondjatok meg ti. Viszont ha jatszik siman kinyujtja, nyujtott kezekkel csapkodja pl a jatekot, szepen fog, nyul is. Ezt jelezzem a dokinak vagy meg varjak?
2021. ápr. 18. 22:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Védőnővel konzultálhatsz.

Úgy emlékszem nekem is ökölben kezdte, de nem olvastam erről, védőnő sem mondott semmit, egészséges.

Nem stesszeltsm ra.

Direkt nem olvasgattam. Ami nem természetes azt úgyis észreveszed, illetve védőnői viziten tesznek fel kérdéseket amire válaszolsz, s ő meg tudja mondani, hogy mi az "elvart".

2021. ápr. 18. 22:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Könyörgöm.. egy alig 5 hónapos babáról van szó. Nem olvasta a nagykönyvet, nem kell ennyi idősen novellát írnia, sem lefutni egy triatlont..
2021. ápr. 18. 23:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez egy reflex, ami le fog épülni, ha mástásnál is megvan, akkor keress szakembert, hogy nézze meg. Addig nincs dolgod vele.
2021. ápr. 19. 09:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Mar aki a kerdesre valaszolt..
2021. ápr. 19. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!