Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan szerettessem meg a...

Hogyan szerettessem meg a kisfiammal a szilárd kaját?

Figyelt kérdés
Kisfiam 9 hónapos lesz lassan, de még nem képes megenni egy egész üvegnyi bébikaját. Már próbáltam, hogy én készítem, próbáltam boltit, próbáltam pépesen, próbáltam félig szilárdan. Van 4 foga. Nem tudunk egy szoptatást sem kiváltani. Sokszor tiltakozik a kaja ellen. Most beteg is, meg lehet fogzik, nem hajlandó sem enni, inni is alig. Mikor eszik már végre normálisan? Meddig tart rászokatni vmire? Egyszerűen amit egyik nap megeszik jóízűen másnap nem kell neki. Nem tudom így kitalálni sem mi az amit igazán kedvel. Napi egyszer kakál. Mi tévő legyek?
2008. dec. 5. 18:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Konkrét megoldást nem tudok neked adni, mert az enyé jó evő. az viszont tuti, hogy amíg beteg ne próbálkozz vele mert csak szopizni akar majd úgyis. Olvastam itt olyan anyukáról aki hasonló cipőben járt. Ha ez vígasztal nem vagy vele egyedül. Én a helyedbe azért beszélnék védőnővel ill. gyerekorvossal a dologról!

Kitartás és sok sikert!

2008. dec. 5. 22:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Nálunk ugyanez a helyzet! Most volt hat hónapos, tápszeres. Gyümölcsökkel próbálkozok, egy rémálom az evés. Max 3-4 kiskanállal hajlandó megenni, ha egyáltalán erre hajlandó. Ma is csak forgatta a fejét, a száj, mint egy zipzár..:)Én meg már tiszta ideg vagyok, ha az evésre gondolok. Tápszert eszi rendesen majdnem egy litert egy nap. Nem tudom mit csináljak.

Ti mikor kezdtétek a szilárd kajákat? Ha gondolod írj e-mailt.

2008. dec. 7. 14:44
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Védőnővel már beszéltem, kettővel is, persze elég eltérő válaszokat kaptam, úgyhogy megyek a saját fejem után, mert amúgy is el vagyok látva tanácsokkal anyósi, anyai téren is.:) De a furcsa az, hogy ha más adja a kaját neki, pl anyukám, anyósom, örömmel tátja a száját, míg amikor én próbálkozok általában 5 kanál után megunja a dolgot. Próbálkoztam már szopi előtt, után, és nem találtam meg eddig a jó megoldást. Elég gyerekfüggő ez úgy látom.
2008. dec. 8. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!