Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj ha az 6 hetes babám csak...

Baj ha az 6 hetes babám csak a babakocsiba hajlandó aludni?

Figyelt kérdés
ahogy átteszem a kiságyba kb fél óra mulva felébred!
2008. dec. 5. 17:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Éjjel is?
2008. dec. 5. 17:30
 2/6 A kérdező kommentje:
igen
2008. dec. 5. 17:54
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia

Az én kislányom is ott aludt el, sőt néha még most is, 10 hetes, de ő is felkel, ha nem jár alatta a babakocsi.

Szerintem nem baj, ha nappal teszi mindezt, de nekem este már a kiságyban alszik el.

2008. dec. 5. 17:54
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Annyiból baj, hogy ha megszokja akkor mindig csak abban tudod majd elaltatni, és ez naponta 3szor 4szr elég fárasztó.És később csak nehezebb lesz át szoktatni az ágyába. Az elején é is elrontottam, mert hozzá szoktattam hogy ringatva altatom, és amikor beraktam az ágyába mindig felébredt.Általában a 3ik 4ik próbálkozásná maradt ébren.Emiatt volt hogy éjfélkor vagy késöbb aludt el.Aztán meguntam, meg kezdett nehéz lenni, és amikor jött az alvás ideje nem vettem fel, még ha nagyon sírt se, hanem oda ültem az ágya mellé simogattam a fejét, és a cumit vissza raktam a szájába ha kiesett.Kb. egy hét volt mire megszokta.

2008. dec. 5. 17:59
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2008. dec. 5. 18:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Szija, valszeg azt szokta meg, és nem túl szerencsés, de mivel csak 6 hetes ezért elég könnyen át lehet szokatni. Azt javaslom, hogy úgy tedd be a kiset ágyba hogy még ne aludjon, csak félálomban legyen. Ha sír, akkor próbáld megnyugtatni, kicsit lehet szerintem sírni hagyni, mert ez része az elalvásuknak. Van aki csak nyöszörög van aki sír van aki egyből elalszik. Figyeld a sírását, ha meg tudod úgy nyugtatni, hogy csak a kiságyban simogatod, akkor oké. Ha nagyon rákezd vedd fel, és ha megnyugodott újra tedd le. Ez lehet hogy akár egy óráig is játszani kell, míg elfogadja hogy a kiságyban kell elaludnia. Át kell hogy szokjon a kiságyra, gondolom eddig a babakocsit szokta meg. Kábé 3-4 nap és megtanulja, hogyha leteszik a kiságyba akkor aludnia kell. Nem könnyű, de ha kitartó vagy sikerülni fog. Nekem is sikerült!
2008. dec. 5. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!