Baj ha az 6 hetes babám csak a babakocsiba hajlandó aludni?
Szia
Az én kislányom is ott aludt el, sőt néha még most is, 10 hetes, de ő is felkel, ha nem jár alatta a babakocsi.
Szerintem nem baj, ha nappal teszi mindezt, de nekem este már a kiságyban alszik el.
Szia!
Annyiból baj, hogy ha megszokja akkor mindig csak abban tudod majd elaltatni, és ez naponta 3szor 4szr elég fárasztó.És később csak nehezebb lesz át szoktatni az ágyába. Az elején é is elrontottam, mert hozzá szoktattam hogy ringatva altatom, és amikor beraktam az ágyába mindig felébredt.Általában a 3ik 4ik próbálkozásná maradt ébren.Emiatt volt hogy éjfélkor vagy késöbb aludt el.Aztán meguntam, meg kezdett nehéz lenni, és amikor jött az alvás ideje nem vettem fel, még ha nagyon sírt se, hanem oda ültem az ágya mellé simogattam a fejét, és a cumit vissza raktam a szájába ha kiesett.Kb. egy hét volt mire megszokta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!