Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitol lehet csunya sotet zold...

Mitol lehet csunya sotet zold , es buzos kislanyom kakija?

Figyelt kérdés

4 honapos...fertozese nincs, semmi egyeb sincs mert mindent teszteltek nala szekletbol es vizeletbol es negativ... e coli fertozese volt amit antibiotikummal.kezeltek...amire kialakult egy candida ami szekletbe volt jelen... most kap ra kezelest.. elmeletileg azis kivan kezelve

Tejport is valtottunk laktozmentesre...dokino szerint attol is lehet csunya zold es maradhat is ....

En megvagyok remulve..nem szoktam ehez a szinu szeklethez kicsi kora ota normal szinu volt ... es mindig az jar a fejembe amit mindenhol olvasok es mondanak : " zold kaki fertozes jele "

Pedig tenyleg nem talaltak semmit.... a candida okozhatja ezt ? Vagy tenyleg lehet normalis ?

2021. ápr. 9. 07:16
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Semmi problema..

elkuldom neked az eredmenyt privatba..ha lehet.vagy emailen..mert semmi celom itt a beteg gyerekem mellett unatkozni es huje sztorikat kitalalni... sajnalom a gondolkodasotokat ! De nemis azert vagyok itt hogy barkinek is bizonygassak barmit is az eletbe.... feltettem egy kerdest , mert aggodom...arra vartam esetleges valaszokat. Akit erdekel a tejallergia teszt szivesen elkuldom barkinek privatba ha ez a kicsi lelket megnyugtatja :)

2021. ápr. 9. 10:49
 12/20 anonim ***** válasza:
72%

Nekem nem kell elküldened. 😉

Allergiás vagyok sok mindenre, bélgyulladásos vagyok. 3 gyermekem van ebből 2 allergiás, a harmadik 4 hónapos majd idővel kibukik nála mi lesz.

Szóval mese mese meskete.

A tejterhelés tudod miből áll?

Tudod mi a különbség tejfehérje és laktóz között? A 2 terhelés közti különbséget?

1.kérdésre sem válaszolsz..

2 napja azt írtad 1 hetet voltatok a kórházban, akkor sehol nem említettél zöld kakit se candidát. Csak azt hogy nem tudod elviselni, hogy beteg volt, rettegsz hogy újra visszatér az e coli.

Most meg 2 hete kapja a probiotikumot..

Bocs ha abszolút skeptikus vagyok.

Még arra sem tudsz válaszolni milyen tápszert kaptatok?

2021. ápr. 9. 11:00
 13/20 A kérdező kommentje:

Ki mondta amugy hogy korhazban vegeztek ezt a tesztet ? Ki mondta hogy boron ? Honnan tudod hol lakom. Milyen orszagba ? Mindent tudsz mit hogyan vegeznek es hogyan ? A tapasztalataid alapjan indulsz ki ami nem azt jelenti hogy mas lehetoseg nincs csak amit te tudsz...

Eleve ha figyeltel volna ha mar igy utanna neztel a kerdeseimnek..az e colibol kigyogyult a pici de mondtak hogy visszaterhet...es vigyazzak... ha belekotni jottel ide ..jol csinalod...van hozza tehetseged valoszinuleg igy teljes az eleted :)

De en nem ezert jottem ide... szerettem volna oszinten olyan emberek velemenyet olvasni akoknek volt van hasonlo tapasztalatuk a kakit illetoen.... es nincs erom kedvem ebbe a vitaba bele menni se..irsz egy emailt es lokom neked az eredmemyt draga kerdezo :)

Koszonom az eddigi valaszokat...es szivesen fogadom aki esetleg atesett hasonlo probleman megis :(

2021. ápr. 9. 11:02
 14/20 A kérdező kommentje:

De valaszolva.

.milumil tejport kapott az elejetol fogva...es most laktozmentes tejport kellett vegyunk ( aptamil ) amig beteg volt es kapott kezelest

2021. ápr. 9. 11:04
 15/20 A kérdező kommentje:
A korhazba nem volt zold kaki... ahogy kijottunk onnan mivel hazaengedtek mondvan hogy e coli negativ..nem tartanak bent...mmegjottek az eredmenyek miszerint candidaja van vagy lett....
2021. ápr. 9. 11:06
 16/20 anonim ***** válasza:
39%

😂 Oh igen. Vártam a "külföldön lakunk" kártyát. Látod megint 1 kérdésre sem válaszolsz.

Máskor legyél picit okosabb és próbálj meg nem belezavarodni a kamu dolgaidba..

😉

Ilyenkor mindig elgondolkodom, hogy ez mire jó? Csak nem figyelemre vágysz? Münchausen szindróma?

2021. ápr. 9. 11:09
 17/20 A kérdező kommentje:

Kinek akarsz itt bozonygatni hogy kamu? Adj kerlek egy email cimet ..had kuldjem mar el az eredmenyt..miert nem adsz? Mitol felsz kedves szuper anyuka ? Hogy talan tenyleg kuldok egy eredmenyt es leegeted itt magad ?

Jaj...sajnallak...oszinten :) nem sulyedek a szintedre...sajnalom..vitatkozz magaddal

Szep napot...

Es az emailt varom :) mert semmi takargatni valom nincs de nem ez volt a kerdes amit feltettem....

2021. ápr. 9. 11:12
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Azért kérdeztem a tápszert! Mert egyes speciális tápszer - most figyelj! - okoz ZÖLD BÜDÖS HASMENÉST.

Elsősorban a BEBA az amit nehezen tolerálnak a babák.

De a mentes tápszerek is okozhatnak elsősorban mikor a gyereknek nincs is szüksége, vagy más összetevőre érzékeny.

Ergo ha a gyermekednek most váltottál erre a tápszerre akkor nagyvalószínűséggel ez okozza a gondot.

Zöld büzös széklet nem csak fertőzés jele. Hanem tápszer is okozhatja, ekkor viszont érdemes váltani. Sok orvos legyint a zöld székletre.

E colit meg gondolom elmondták hogyan mitől lehet benyalni.

2021. ápr. 9. 11:21
 19/20 A kérdező kommentje:

Koszonom a hasznos valaszt ! Lehet hogy nemvolt szuksege laktozmentesre...valoszinu mert ugye kiderult hogy nem laktozerzekeny...de mig megjottek az eredmenyek( tegnap jottek meg ) ezt kapta...meg mai napig is...

Szoval varom a dokit mondja meg hogy valtsunk e...

Akkor lehet a tapszer is ...... hmm

2021. ápr. 9. 11:25
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

A candidáról meg még annyit, hogy alapban minden szervezetben benne van. De mikor megborul a bélflóra, az immunrendszer gyenge elburjánzik. Tehát innentről - de nem törvényszerű- mikor beteg lesz, számíthatsz rá. Az antibiotikumot meg amit most kapott és kihozta a candidát jegyezd meg mert nem kaphatja máskor. - nekem is van antibiotikum amit ez miatt nem szedhetek.

Ez fogzáskor is előjöhet. - ez pedig tapasztalat.

2021. ápr. 9. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!