Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan használjam 3hetes...

Hogyan használjam 3hetes babámnál a cseresznyemag párnát?

Figyelt kérdés
fáj a pocija szegénynek,és eszembe jutott,hogy még a terhesség alatt vettem cseresznyemag párnát.Hogyan használjam?Melegítsem meg és rakjam a hasára?Ruhán keresztül,vagy csupaszon?És meddig?Ha valaki használta segítene?Köszönön!
2010. aug. 20. 21:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Bocsi az offért. Nálunk a torna vált be és az alvó párduc póz. Én a ruhájára tenném a pocijára, amíg ki nem hül, vagy ha már látod, hogy nem fáj a pocija.

Én ezért inkább hason altattam, akkor a büfi is ki tud jönni akár alvás közben is, annyival is kevesebb levegő bántja a hasikáját.

Van aki hajszárítózza a babája hasát, akkor a zaj is szenderít.

2010. aug. 20. 22:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Sütőben, vagy mikróban megmelegíted, aztán ruhán kereszül ráteszed a pocijára. Én még olyat is csinltam, amikor nagyon szenvedett szegénykém, hogy belemarkoltam a párnába, ahogy a pocakon volt és görgettem a hasán. Azzal masszíroztam nem túl erősen, de azért egy kis nyomást adtam neki. Aztán ha kihűlt és kellett még, akkor jött a másik párna (nekünk 2 van, hogy ne kelljen várni, amíg újra melegszik). Nagyon jó volt.

De még a sima babatorna masszázs is nagyon hatásos volt. Kaptam egy könyvet abból tanultam meg. És a babám is nagyon élvezte. :-D

De nálunk akkor szűnt meg igazán a probléma, amikor abba hagytam a szoptatós tea ivását, mert nagy nehezen kisakkoztam, hogy az lehet a baj. És mivel mi tápszeresek is voltunk, a cumisüveget is lecseréltük MAM anticholik-ra.

Remélem, hamar rendbe jön a kisbabád!

2010. aug. 20. 22:12
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek.A hasonalvást egyáltalán nembírja,üvölt ha hasra teszem,már próbáltam párszor.Masszírozni nem szoktam,vagyis csak"simogatni"körbe az óramutató járásával,ennyit,de ezt se nagyon,mert üvölt,olyankor semmit nem lehet vele csinálni,fel kell vennem,mert már annyira sír akkor,hogy levegőt is alig kap...Szoptatós teát én is iszok(laktoherb),nemtudom van e közw hozzá..ő mecsek baby teát szokott nagyritkán pár kortyot,a vitaminokat azzal adom be neki.Fogalmam nincs mi lehet..nem is eszek semmi olyat,legalábbis remélem...holnap veszek neki infacolt,kipróbáljuk hátha jó...meg a párnát akkor,hátha segít ez is.Már annyira sajnálom szegényt,álmába is csak nyög,húzza a lábát,tekeredik...és persze felkel és üvölt...
2010. aug. 20. 22:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Akkor is próbáld masszírozni. Nekem is üvöltött, de amikor sikerült kilazítani a kis hasát és elindítani a pukikat, akkor már mosolygott is. És ne csak olyankor masszírozd, amikor fáj a pocija, hanem olyankor is, amikor nem. Ezzel segíted elő neki a jó bélműködést. Nem gyűlik fel benne a sok levegő, hanem a kevesebb is könnyebben tud távozni.

Remélem, használni fog, és hamar rendbejön a babád!

2010. aug. 22. 10:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Én a lábát emelgettem, volt hogy elaludt közben és a pukik is kijöttek.
2010. aug. 22. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!