Hogyan használjam 3hetes babámnál a cseresznyemag párnát?
Bocsi az offért. Nálunk a torna vált be és az alvó párduc póz. Én a ruhájára tenném a pocijára, amíg ki nem hül, vagy ha már látod, hogy nem fáj a pocija.
Én ezért inkább hason altattam, akkor a büfi is ki tud jönni akár alvás közben is, annyival is kevesebb levegő bántja a hasikáját.
Van aki hajszárítózza a babája hasát, akkor a zaj is szenderít.
Sütőben, vagy mikróban megmelegíted, aztán ruhán kereszül ráteszed a pocijára. Én még olyat is csinltam, amikor nagyon szenvedett szegénykém, hogy belemarkoltam a párnába, ahogy a pocakon volt és görgettem a hasán. Azzal masszíroztam nem túl erősen, de azért egy kis nyomást adtam neki. Aztán ha kihűlt és kellett még, akkor jött a másik párna (nekünk 2 van, hogy ne kelljen várni, amíg újra melegszik). Nagyon jó volt.
De még a sima babatorna masszázs is nagyon hatásos volt. Kaptam egy könyvet abból tanultam meg. És a babám is nagyon élvezte. :-D
De nálunk akkor szűnt meg igazán a probléma, amikor abba hagytam a szoptatós tea ivását, mert nagy nehezen kisakkoztam, hogy az lehet a baj. És mivel mi tápszeresek is voltunk, a cumisüveget is lecseréltük MAM anticholik-ra.
Remélem, hamar rendbe jön a kisbabád!
Akkor is próbáld masszírozni. Nekem is üvöltött, de amikor sikerült kilazítani a kis hasát és elindítani a pukikat, akkor már mosolygott is. És ne csak olyankor masszírozd, amikor fáj a pocija, hanem olyankor is, amikor nem. Ezzel segíted elő neki a jó bélműködést. Nem gyűlik fel benne a sok levegő, hanem a kevesebb is könnyebben tud távozni.
Remélem, használni fog, és hamar rendbejön a babád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!