Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A Bora nagyon rossz lenne...

A Bora nagyon rossz lenne Boglárka becézéseként?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudom, hogy nem a Boglárka beceneve, de a párom Boglárkát szeretne nagyon én pedig Debórát vagy Borbálát szerettem volna Bora becézése miatt, de neki ezek egyáltalán nem tetszenek, csak a Boglárka.

Mivel az eleje "Bo" és utána a vége felé van "r" és "a" betű is, összeolvasva kijön a Bora.

Szerintetek nagyon rossz ötlet vagy furcsán néznének ha én Boráznám a Boglárka nevet? Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

2021. ápr. 7. 14:51
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
24%
19, nem kell megbánni, de a hülye nevek esetén bírni kell a kritikákat, és szerintem sokan hasonlóan gondolják.
2021. ápr. 7. 15:40
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez az előre elhatározott becézés, ez nem mindig jön ám össze. Nálunk van Bálint a családban, akinek direkt azért adták ezt a nevet, mert nem igazán becézhető. Három napon belül Balunak hívta mindenki, mert a nagytesója így mondta ki. Aztán Anna, akinek az anyja Pannát akart, de a férje nem akarta. Gondolta, nem baj, majd becézi Pannának. 5 éves, Aninak hívja mindenki. Ezek spontán dolgok, nem mindig tudod befolyásolni.
2021. ápr. 7. 15:44
 23/35 A kérdező kommentje:

21#Kinek mi a hülye név.

Ha számodra ezek hülye nevek, akkor ajánlom olvasgatásra az MTA névjegyzékét. És nem kell ám ennyire rosszindulatúnak lenni. Bár van akinek ez a lételeme.

Nem tudom egy olyan kérdést ami egy pár boldog időszakához kapcsolódik miért kell bunkó kommentekkel televágni. Senki nem kérdezte, hogy neked tetszik-e. A becézése irányult a kérdés, de sajnos azt nem tudtad megválaszolni.

2021. ápr. 7. 15:46
 24/35 anonim ***** válasza:
73%
Nincs olyan név, ami mindkettőtöknek tetszik? Amúgy szép név a Boglárka, bár kissé tucat, és úgyis mindenki Boginak fogja benézni.
2021. ápr. 7. 15:47
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogják Boginak becézni, ha bemutatkozásnál mondja hogy Nagy Boglárka vagyok, de hívjatok csak Borának.

A becenév meg teljesen rendben van.

2021. ápr. 7. 15:55
 26/35 A kérdező kommentje:
A férjem csak a Boglárkát szeretné, szerintem is szép csak nagyon sokan adják mostanában.
2021. ápr. 7. 15:55
 27/35 A kérdező kommentje:
25# Tényleg Nagy a vezetéknév :D
2021. ápr. 7. 15:56
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

Hoppá, pedig csak random írtam valamit.

Azoknak igazuk volt, akik írták, hogy a becenév random alakul ki. Nálunk is így lett 🙃

2021. ápr. 7. 15:58
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
Szép a Boglárka. Nekem Bíborka lett a lányom, de a második tuti Boglárka lesz. Egyébként úgy becézed ahogy akarod, de nekem sem jött be a “Borka”. Mindenki Bibinek becézi 😅
2021. ápr. 7. 16:51
 30/35 anonim ***** válasza:
83%
Neki nem tetszenek a te neveid, de te fogadd el a Boglárkát, mert csak. Biztos nem mennék bele vagy lenne egy második, nekem tetsző neve.
2021. ápr. 7. 16:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!