Miért szeretik ennyire az emberek a babákat, hogy engem hidegen hagynak és gyereket sem szeretnék nagyon furcsa és rossz ember lennék?
38 éves vagyok és nagyon nem vágyom gyerekre, pedig már ennyi idősen illene..
Nővéremnek gyereke lett, 2 hónapos.. mindenki a családban agyon szeretgeti órákat vele el tud szórakozni... nem értem az okát, én is szeretem nyilván de biztos nem lennék vele, láttam jó napot aztán 1 perc után békén hagyom..
1. Vagyok rájöttem hogy csak fogalmazni nem tudsz.
Miért szeretik ennyire a babákat?
Engem hidegen hagynak, és gyereket sem szeretnék, emiatt nagyon furcsa és rossz ember lennék?
Az a baja, hogy a gyerek körül forog minden, es nem érti hogyan tudnak szórakozni egy kisgyerekkel a többiek akivel a gügyögésen és a mondókázáson kívül nem lehet beszélgetni. Talán azt nem tudja ez miért szórakoztatja a többi felnőttet. Nem biztos hogy ez irigység.
Nos, nem vagy rossz ember, csupán ilyen a személyiséged. Nem lehet mindenki gyermekcentrikus, különbözőek vagyunk.
Mert aranyos, gagyog, cuki, illatos, a földre szállt angyal...
Örülök egy rokon kisbabának, megnézem, szívesen fel is veszem kis ideig, aztán köszi, visszaadom.
Tényleg aranyos (amikor épp nem üvölt), de mit kezdjek vele? Nem vagyok "babás", aki leül aztán órákig ismételgeti ugyanazt a mondókát vagy 150x-re is kukucs-játékozik. Persze sokak szemében ez úgy tűnhet, hogy "nem szeretem a babákat", holott egyszerűen csak szívesebben vagyok kamaszok-felnőttek társaságában.
Természetesen saját gyereket sem szeretnék, pont ezért. Teljesen más kis ideig babázni, aztán eljönni, mint 0-24 a gyereket pesztrálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!