6 hós mellett napi 4 óra szabadot meg lehet oldani?
Feleségem kibukott, hogy nem tudja csinálni a régi dolgait. Sokat foglalkozom a gyerekkel, napi 3-4 órát legalább, de a feleségem baja, hogy egyhuzamban nem tud elmenni itthonról meg ha én is vagyok a gyerekkel egyhuzamban 2-3 órákat, akkor is itt van a házban, hallja ahogy sír, oda megy hozzá, meg mondjuk átadom amikor mosdóba kell mennem.
Neki az lenne az ideális, hogy hetente 2-3x kijelölnénk 4 órát, egy délelött vagy délután felváltva, amikor ö elmegy itthonról edzeni, kozmetikushoz, körmöshöz, meginni egy kávét a barátnökkel. Nem tudom hogyan lehetne megoldani ezt a 4 órát egyedül munka mellett? Valami tipp esetleg?
1 vagyok én vigyáztam 1-2 hónapos gyerekre is, általában más gyerekére az ember jobban vigyáz nehogy baja legyen, e miatt nem kell agódni, főleg úgy hogy te is otthon vagy.
Én 2 éve vagyok itthon a fiammal én nekem bőven elég, ha elmegyek vásárolni hetente 2 órára, akkor is akkor mikor alszik,de mindenki más.
Szerinted ő egész nap nem megy mosdóba, amíg egyedül van vele? Na, ugyanúgy kell neked is, ne legyél már tehetetlen.
Amúgy klasszikus munkarend mellett tényleg nem egyszerű heti 2x-3x, inkább csak hétvégén. Vagy, ha munka után te intézed a gyereket fektetéssel, mindennel, de ha nem szoktad, akkor ne ezzel kezdjétek. Azért hétvégén(vagy szabadnapodon) 1x4 órát csak kibírnál a saját gyerekeddel.
Bébiszitter.
Van, akinek sokkal több szüksége van a szabadságra, mint másnak. Egyedülálló anyaként szültem, az első pillanattól volt bébiszitterem. Meg is bolondultam volna ha 7/24ben csak a gyerekro l szolt volna az életem.
Monjduk most se kondi, se körmös, se kávézó.
De ezek igen nagy problémák *irónia*
“Max azt tudom elképzelni, hogy felbérelünk valakit aki velem együtt itthon van amíg dolgozok de nagyon félnék hogy baja esne amíg mondjuk mosdóban vagyok. “
Ezt nem is értem, ezek szerint te többet vagy mosdóban mint amennyi időt munkával töltessz?
Azért lenne ott valaki, hogy te dolgozni tudjál, anyuka meg mehessen, ezért fizetnél neki. Ha meg ott ülnél mellettük minek van szükség valakire? Nem te lennél az első sem az utolsó és nem is ördögtől való. De ha anyukát idegesíti a saját gyereke állandó jelenléte azon gondolkodjatok el.
Fizetett segìtsèg?
Bàr durva, hogy a baba jelenlète zavarja. Szerintem beszèlj erről vele, mièrt van ìgy. Termèszetes, hogy sokszor elege van az embernek, de ilyen rendszeresen ennyi időre egy 6 hòs babàt lepasszolni
Nekem ilyenek eszembe se jutottak, a diplomamunkám befejezése és a szakvizsga volt a kikapcsolódás, természetesen éjszakánként🤣
Viccet félretéve: lehet, hogy a kérdezőnek többbemberes babája van, anya belefáradt a sok sírásba, éjszakai ébredésbe, stb, ezer oka lehet rá, nem kéne mindig támadni. Életkort se tudunk pl.
Bébiszitter kellene hozzátok szerintem. Meg lehet bízni bennük, heti pár óra nem a világ vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!