Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi az amit imádott a babád?...

Mi az amit imádott a babád? Plüss, játék vagy ilyesmire gondolok.

Figyelt kérdés
Megyek babalátogatóba és nem tudom mit vigyek. 1 hónapos kislányról van szó. Gondoltam ilyen szundikendőre vagy micsodára de nem tudom igazából.
2021. ápr. 5. 20:30
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Már kérdeztem őket és mindene meg van, baba pihenőszéke nem volt de azt már megvettem és szereti is. Lehet hogy akkor veszek valami aranyos takarót. Párnát amúgy mennyi idős kortól lehet használnia és milyet?
2021. ápr. 5. 23:01
 12/17 anonim ***** válasza:

Igazából nehéz előre megmondani, hogy mi lesz a kedvenc. A lányomnak volt 3 szundikendője is, de nem igazán kötötték le, a textilpelenka lett a rongyija, amit a feje alá raktunk. Azt ölelgette morzsolgatta nagyon sokáig elalváshoz, ezt választotta. 1 hónaposnak talán ilyen könyvet vihetnél:

[link]

Ez ilyen kicsiknek van, mert kb. 3 hónapos korig a fekete-fehér képek kötik le őket.

Fiam most 4 hónapos, odavan ezért a zsiráfért: [link]

Viszont ez nagyon drága, én biztos nem vettem volna ennyiért, mi is kaptuk. De tény, hogy nagyon szereti.

Igazából bármilyen játékot vihetsz, előre úgyse lehet tudni, hogy mi lesz a kedvenc.

2021. ápr. 5. 23:03
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a tanácsokat :)
2021. ápr. 5. 23:10
 14/17 anonim ***** válasza:

A sípoló Szofi zsiráffal vigyázni kell, belefolyik a nyál és bepenészedik!

[link]

A szundi kendő nálunk nem jött be, viszont egy kis Flopsy nyuszi nagy kedvenc.

Az elején nagyon szeretett egy kontrasztos leporello könyvet

Ezt a csôrgőt az elején és később is szerette

[link]

Amit viszont mindenképpen ajánlok az az oball, nagyon korán rá tudnak markolni és később is szerette nagyon.

[link]

2021. ápr. 5. 23:15
 15/17 anonim ***** válasza:
2021. ápr. 6. 02:17
 16/17 anonim ***** válasza:
2021. ápr. 6. 02:19
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekünk volt egy olyan játék, amit a kocsiban, az ülésre kellett feltenni. hangot adott ki, világított, minden féle funkciója volt. Fél éves koráig nagyon jól elvolt vele, később ráunt. 1 hónapos babának ez még persze nem való, de később hasznos lehet, pláne ha sokat utaznak.
2021. ápr. 6. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!