Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen időben adtok szandált...

Milyen időben adtok szandált a babátokra?

Figyelt kérdés
Kaptunk egy 19-es richter kisszandált, mondván hogy majd nyáron jó lesz a kisfiamnak. Az a gond viszont hogy neki már most ekkora a lába, sőt inkább lassan kinövi. Most lesz 7 hónapos, járni nem tud. Amikor ilyen napos idő van akkor rá lehet adni? Vagy tegyük inkább el szépen? Ti milyen időben adtok szandált a kisbabátokra?
2021. ápr. 1. 23:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Hat ha tetszik, add rá. De en sem adtam soha rá cipőt amíg nem tudott járni max ilyeneket tutyit ha hideg volt. De mondjuk szandált meg nem adnék rá. Akkor adok rá majd szandált ha rövid gatyás idő lesz.
2021. ápr. 2. 11:42
 12/18 anonim ***** válasza:
40%
Én ebben az időben, 20-23 fok volt tegmap legalábbis, szabdalt adtam rá, ugyanis hiaba pulcsis idő van még nem rovidnadragos, beizzad a lába a vekonyabb ciooben is, ugy logikusnak gondolom szellőzős szandalban. 14 honapos, 10 honapos kora óta jár azota van cipoje is.
2021. ápr. 2. 12:14
 13/18 anonim ***** válasza:
15%
12 gyereke és szabdalja is válogatja. En pl egyáltalán nem fogok rá ilyen tipik baby szandált adni mert a hideg futkos a hátamon tőle. Szerencsére vannak normális kinézetűek is crocs, adidas, Nike vonalon.
2021. ápr. 2. 14:39
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor adnék rá szandált, amikor már én is azt hordok, a babakocsiban ücsörögve 0 mozgással szerintem neki fázhat a lába. Mondjuk a mi babánk nyáron volt 7 hónapos, rajta csak zokni volt akkor is, amikor kimozdultunk, nagy kánikulában mezítláb ült a babakocsiban, csak akkor kapott cipőt, amikor járni kezdett.
2021. ápr. 2. 14:59
 15/18 anonim ***** válasza:
66%
13# az nem baj, hogy azoknak a kialakítása nem egy "nullkilométeres" vannak tervezve, de legalább jól néz ki 🤦
2021. ápr. 2. 17:40
 16/18 anonim ***** válasza:
11%
15 nem kell ám minden hülyeséget benyalni. Nem kell speciális cipő egy gyerekre, ha nincs rá szüksége, mert nincs eltérés. Fogja a bokáját és kész. Ennyi a lényeg. Akinek nincs 10.000 Ft-ja egy elephantenre pláne 20 egy durvább márkára az megveszi a kínaiban és képzeld, nem lesz nyomorék a gyerek. Nem az a lényeg, hogy ortopéd cipőt adjál rá, hanem, hogy olyan cipőt adj rá, ami tartja a bokáját. És képzeld ezeknek a fenti márkák is képesek megfelelni. Csak körül kell nézni. Komolyan ez is egy olyan terület amit manapság néhány helikopter anyuka marhára tulliheg.
2021. ápr. 2. 20:04
 17/18 anonim ***** válasza:

Richter nagyon jó márka, de majd amikor aktuális lesz akkor a bolti eladó segítségével vásároljatok a picinek szandált,kiscipot.

Nekünk az elsőt most kapta január végén mert elindult december vége fele. Elkezdett pár lépést tenni.

Amint megvettük a kisszandalt utána nagyon jól megtanult járni. Kint pedig a kiscipot adtuk ra.

19es volt. Most, március végén már 20as szandira es cipőre cseréltük, mert kinőtte.

Nagyon fontos, hogy amikor elkezd totyogni tartsa a bokáját, s a richter szandálok jók kezdő babaciponek.

Mezítláb egyenetlen talajon jo ha megy, sik talajon javasolt a szandal.

Illetve volt egy olyan válasz is, hogy divat cipőt ad a gyerekre.

Nekünk van egy nike 19,5-es. Nem tartja a bokáját, viszont járkált benne, de elég furán totyogott. Sokkal stabilabban ment a richterben. Szóval a divatcipoket majd amikor stabilan sétál,fut, akkor meg lehet próbálni, de ebben nem tudok érdemben nyilatkozni.

Mi is adtunk a babára kocsi cipőt, már 15os méretben is amikor elmentünk itthonról. Bent csak harisnya volt rajta. Mikor kúszott, mászott is.

Felesleges ra adni kemeny cipőt amíg nem tud járni.

Mi adtunk rá, de csak zavarta, így maradt a puha,könnyed kocsicipo.

2021. ápr. 2. 22:35
 18/18 anonim ***** válasza:

Szandált nem adnék ra tavasszal, most vékonyabb kocsi cipő elég, aztán nyáron ugyis mezítláb lesz valószínű, de ha addig úgy dönt, hogy elindul akkor mehet a szanda. :)

előző voltam.

2021. ápr. 2. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!