Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babatok hogy alszik ?

Babatok hogy alszik ?

Figyelt kérdés

3 hos alatti.

Milyen idonkent es mennyit?

Es akinek nagyobb, mikortol aludt at az ejjelr? ( es hogy hanytol van ejszaka)

2021. ápr. 1. 21:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nagyon primitív a 9es. Ha nem túl kis súlyú, akkor nem kell felkelteni, hagyni kell aludni. A te eseted más, nem mindegy hogy időre született, egészséges újszülöttről van szó vagy koraszülött kisbabáról. Nem mellesleg a tápszer cseppet sem macera. Persze, majd 3 óránként keltem, ha alszik végre 8 órát egyben 😂 idióta
2021. máj. 1. 13:13
 12/14 A kérdező kommentje:

Szerintem egy ujszulottnek van szuksege enni min 3 orankent! Nalunk nem is volt ezzrl problema kelt magatol 3 orankent mert ehes volt, a szoptatas nalam 1-2 ora mert nagyon keves tejem volt/van ezert tapszerrel kellett potolni. Ejjel sokkal konnyebb ki menni es 1 perc alatt meg volt a tapszer csinalva. kancsoba van a viz amit mar felforraltam es kihult. Es forraltam egy keveset amivel a tapszert ossze kevertem es hozza adtam a kihult vizet es igy a hutessel sem kellett fogllkozni. Pik pak megette es ennyi volt. Mint hogy egy oraig szopizzon.

Nem sok kellet hogy ejjelt vegig aludja.

Baratnom babaja csak anyatejes ugyan annyi idos korara mikor mar nalam ataludta az ejjelt neki 2 orankent kelt cicizni.

En orulok hogy mindkettot kapja. Jobb az alvokaja

2021. máj. 3. 11:14
 13/14 anonim ***** válasza:
21%

Senki nem mondta,hogy kelteni kell.Az volt a komment,hogy HA FELKEL A BABA akkor menni kell.

Értelmezni ezúttal anyu nem tud.De úgy egyik se.

Ha felkel a baba,hogy éhes akkor menni kell.Nincs olyan,hogy majd átalussza ha nem megyek sose..

2021. máj. 3. 17:28
 14/14 anonim ***** válasza:
43%
Nyilván, ha mindenki félreértelmezte az írásod, akkor te fogalmaztál érthetően. Jah, nem😀
2021. máj. 3. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!