Hány órát tud egybe aludni egy kisbaba? 4hónapos fiam, este 6tól alszik,9kor fürdetem, eszik és újra alszik.
Szia. Az én kislányom este fél 9-től alszik reggel 6-7-ig. Erre magától állt be 8 hetes korában. Szerintem se ébreszd fel.
Üdv, 4,5 hónapos kislány anyukája
elso valasziro vagyok: igen a gyerekunkert meg azt is megkell tennunk hajnali bagolynak lenni:))
en is azt csinaltam, egy ideig mig a lanyom akkor ebredt fel soot meg mostanaban is hajnalba tobbszor felebred, de az apukaja ebred hoza surubben!
igen, most arra gondoltam hogy másfél órát játszunk majd fürdés elött.
az a baj még, hogy apáját zavarja, nemtud aludni, és az ő munkakörében nem mehet oda kialvatlanul dolgozni.egésznap vezet....
4 hós a kislányom.Ő is kb.fél 6-kor kel a du.alvásból és ő sem aludt sokáig reggel,mert sok vplt neki egyhuzamban. mi is úgy oldottuk meg,hogy ébredés után etetés,utána játék apával,velem,a kanapéra teszem miközben mi megbeszéljük kinek milyen napja volt,ilyenkor ő is boldogan hallgatja és "beleszól" :).Így megszokja azt is,hogy az este a családi beszélgetésé. Azután 7-fél 8 körül levetkőztetjük és letesszük a törölközőjére,addig pucérkodik,amíg előkészítjük a pancsiját,nagyon élvezi(kb.20perc). Utána fürdés,etetés és jóllakva,kellemesen kifáradva(nem felpörögve!)alszik kb.fél 9- fél 7-ig.
Ha nem ébred fel este 6-ig,akkor bizony simogatva felébresztem,gyorsan magához tér,különben hajnalig aludna és felborul az egész napirendünk. Kipihent,boldog baba és mama!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!