Ki hogyan szoktatta at anyatejrol a babajat tapszerre?
Picit árnyald a körülményeket, mert mindjárt a torkodnak ugranak itt, hogy "miért akarod átszoktatni, neki az anyatej a legjobb örökké!!!?????!4!".
Én egyébként úgy csináltam, hogy tápszert adtam neki, nem anyatejet. Ennyi.
Nekem nem fogadta el a tapszert :/ allitolag a nestle lactogen harmony markaju hasonlit a legjobban az anyatejre... hat nalam
Kiszurta hogy ez nem anyatej sehogyse tudtam belekonyorogni
Anyám engem úgy, hogy orvosi javaslatra megkóstoltatta velem a tápszert, megettem, rájöttem hogy jéé, hát ettől nem fáj a hasam!! És többé nem kellett az anyatej.
Szegény nagyon bánta, az összes tesómat sokáig szoptatta, de hát felnőttem én is, szerintem ne ugorjon senki a torkodnak, ezer okod lehet rá, miért akarsz neki tápszert adni.
Nálunk a Lactogen bevált.
Próbáld rászoktatni a cumisüvegre, és akkor rájön, hogy abból milyen könnyen jön. Ezt ha szereti akkor vízzel, vagy addig lefejt anyatejjel.
De az biztos, hogy pár napig sírni fog a ciciért, nem szabad gyorsan leválasztani, naponta 1 szoppizást válts ki cumisüveggel mondjuk.
Először lefejt anyatejjel kevertem, majd egyre kevesebb volt benne a tej
Nálunk teljesen elválasztotta magát, ezért kellett tápszer, cumisuveget egyből elfogadta.
Tápszerrel viszont kísérletezni kellett.
Humana Bay fit-et és a Bebát fogadta csak el, de ez minden babánál más.
Milyen idős?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!