Akinek kisgyerek mellett volt missed ab-ja, hogyan telt a műtét utáni lábadozás?
Nekem 21 hós volt a baba amikor mütöttek sőt olyannyira pontosan hófordulós volt hogy azon a napon történt.
lábadozás?
négy órával a mütét után hazaengedtek és talán szerencse volt hogy volt kiről gondoskodnom mert különben nagyon össze lettem volna zuhanva érzelmileg.
volt egy olyan hogy amint letellik a kötelező várakozási idő legyen másik babánk de ezt elvetettük végülis szeptember végétől okt. elejétől fogom újra elkezdeni a vitaminszedést a testi lelki felkészülést.
szóval nekem jót tett..
sétálni nem voltunk csak két hétig de a házimunkát ugyanugy elláttam és a gyermeket is az nem okozott gondot.
ez a szóval nekem jót tett ... mondat az akart lenni hogy jót tett hogy itt volt a kicsi.- nagy-
(10 hetes volt a babám a pocakban és megállt a szive.)
Még aznap estére hazamentem,belevetettem magam a babázásba az akkor másfél éves kislányommal. fizikailag jól voltam,a lelkemnek meg a kislányom tett jót.
Pár napig azért nem emeltem nehezet,nem mentünk messzire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!