Műköröm baba mellett? Párom nem szeretné, ha maradna?
Figyelt kérdés
Van, aki konkrétan a baba óta nem csináltat műkörmöt?
Nem látom be, hogy miért ne lehetne.
A párom azt szeretné, ha tovább nem lenne. Legalább egy ideig. Nem kicsi már a baba, mindjárt egy éves. Egyszer volt olyan, hogy megkarmoltam, de akkor is ő mozdult úgy. Ezért nem szeretném levetetni, és hibás sem akarok lenni ezért.
2021. márc. 28. 21:19
11/14 anonim válasza:
9!
A körömből nagyon sok mindenre lehet következtetni a testünk állapotáról. Nekem például mindig elszíneződik ha vitaminhiányom van. Ezért szoktam pár évente levetetni néhány hónapra.
12/14 anonim válasza:
Körmös vagyok, tudom, mit jelentenek a köröm elváltozásai. Épp ezért tudom azt is, hogy teljesen felesleges a pihentetés...
13/14 anonim válasza:
12!
Rendben, én nem mondtam senkinek hogy pihentesse, de ha nem haragszol én azért továbbra is fogom :D
14/14 anonim válasza:
9 nem látom, hol írtam, hogy a kormom egészsége indokolná, hogy le kellett szednem? 🤷🏼♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!