Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kb. hány hetesen kezdte el a...

Kb. hány hetesen kezdte el a babátok követni a szemével az arcotokat?

Figyelt kérdés
Mindenhol azt olvasom, hogy az első hónapban. Kisfiam 2 nap múlva 3 hetes, de nem követ az arcával, mintha ott se lennénk. Ha nyűgös, kézben megnyugszik, ügyesen szopizik, alszik eleget, emelgeti a fejét, éles hangra összerezzen, de pl. ma egyik oldalra fordította a fejét, én a másik oldalon tapsoltam, de nem reagált rá.
2021. márc. 27. 13:41
 1/6 anonim ***** válasza:
72%
Már a kórházban nézegetett mindenkit.
2021. márc. 27. 16:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon meg voltam ijedve. Most lesz három hetes, a napokban kezdett el tudatosabban nézelődni felénk, akkor is, ha másik irányból jön a hang, mint amerre nézett.
2021. márc. 27. 16:18
 3/6 A kérdező kommentje:
No, felvettük azóta a szemkontaktust, bár nem sok időre :D Követett is a szemével, úgy látszik lassan beindul a dolog!
2021. márc. 27. 18:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Adj neki idot, hisz nemreg cseppent bele ebbe az uj, zajos vilagba :)
2021. márc. 27. 22:18
 5/6 anonim ***** válasza:
A fiam 5 hetes lesz, de még mindig van úgy, hogy nem rám hanem mellettem néz valamit és oda mosolyog ha bohóckodok 😄 Nem mindig követ, de legtöbb esetben már igen. Én nem hinném hogy ő például el lenne késve. A te babád is biztosan mindent jól csinál ☺️ Csak mindenkinek más a tempója.
2021. márc. 28. 09:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Pfu,talán 3 hetesen kezdett el úgy nagyon észre is venni.

Bár nekem koraszülött volt a pici,így az első 2 hétben csak üvegen keresztül láthatott 2 óránként.Az ápolókra vagy rám nézni nézett,de nem igazán úgy mint aki érti is mi van (nyílván),inkább csak olyan "ott megmozdult egy ismerős dolog" alapon.

Haza vittem és a harmadik hete körül már egyre tartósabban figyelt rám.

Mire meglett egy hónapos már szemeztünk etetésekkor,furcsán is éreztem magam.Tudom,hogy természetes dolog,de akkor is egy kissé zavartan éreztem magam ahogy mered a szemembe hosszú percekig. 😅

2021. márc. 28. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!