Szerintetek az oké dolog ha Online órán a Tanár kéri
hogy kapcsoljátok be a kamerát mert látni akarja az
arcotokat?
Figyelt kérdés
Véleményem szerint, egy részt jó dolog, mert így látjuk egymást virtuálisan és nem is bírunk el kalandolozni, de mint nálunk is kihasználják az adott lehetőséget és elkezdenek hülyéskedni a kamerába, vagy nem is az arcát mutatja. Meg azért is para dolog, ami miatt nem szeretek így kamerázni mert hattérba ott van az anyuka, apuka, tesók, vagy a ruha szárító és azokon fehérnemű. Ami ezzel nem lenne probléma csak van néhány osztálytársam akinek az IQ szintje az 5-öt nem éri el és kivágja az aktuális videó képemet és szét mémeli, és ami bántó tudd lenni. Lehet én fogom csak így föl, de senkinek semmi köze van hozzá.
Nem. Nincs mindenkinek kamerája, emiatt meg vegyen a fszom.
2021. jan. 18. 18:04
2/18 anonim válasza:
Próbálj úgy ülni a kamera elé, hogy ne látszódjon a családi élet és a bugyogó.
2021. jan. 18. 18:10
3/18 anonim válasza:
Homalyositsd ki a hattered.
Tanár vagyok, igaz egyetemi. A nyugati egyetemeken ahol tanitok, 100%nak be van kapcsolva a kamerája, és lehet kommunikalni, szinvonalas in teraktivórákat tartani, stb.
Magyar diákok meg tesznek mindenre, nem csoda hogy akkor a tanárok is.
Szerintem kotelezonek kellene lennie a kamerának. 2021 van, havi 3000 ft az 1000 mbps net, mar jonnek ne a 2000 mbps-ek. Egy zoom hivashoz 30 video resztvevővel elég max 10 mbps. Egy webcam 2000 ft. Szoval technikai akadalya sem kellene hogy legyen.
2021. jan. 18. 18:12
4/18 anonim válasza:
Kamera előtt csak addig baj szerepelni, amíg nem a tangás képeket kell kitolni instára, szarrá retusált képpel és kilónyi vakolattal.
Ha a tanár akar látni, akkor mindenki koldusszegény és különben is, a jogok.
2021. jan. 18. 18:13
5/18 anonim válasza:
Hú, a 200+ fős egyetemi előadásainkon össze is omlana az egész rendszer ha mindenki bekapcsolná a kameráját :D
2021. jan. 18. 18:20
6/18 anonim válasza:
#3 fogalmad sincs miről beszélsz.
Lol
2021. jan. 18. 18:22
7/18 anonim válasza:
#5 tartottam már 250 kamerás résztvevőnek workshopokat, trainingeket. Foglalkozások 50 breakout roomban. Ez volt Márciusban, azóta rendesen izmosodtak a rendszerek, es akkor sem omlott össze egyszer sem.
#6 kérlek akkor vilagosits fel, miben nem stimmelt? Csak 4 egyetemi kurzust tartottam korona időszak óta, és kb. 10 traininget, meg 200+ tanácsadói hívást. Nyilván fogalmam sincs.
2021. jan. 18. 19:06
8/18 anonim válasza:
Erre az a megoldás, hogy azt mondod hogy nincs kamerád,vagy van de elromlott. Ez ellen meg nem tudnak mit csinálni... Tényleg elég kellemetlen dolog ez az egész...
2021. jan. 18. 19:10
9/18 anonim válasza:
#7:
A #6-ost hagyd, a lolozásból ítélve csak valami tancsiellenes kis gyökér lehet.
2021. jan. 18. 19:15
10/18 anonim válasza:
Oke, kontroll, de ugyanakkor a nehezebb korulmenyek szamara a maganelet legbensejeben valo vajkalas is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!